Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Μπορεί η Dolce Vita να τοποθετείται στη Ρώμη του ’50 και του ’60 (βλέπετε, το φιλμ γυρίσθηκε ακριβώς στην αλλαγή, το 1960), αλλά εάν ο Fellini ήταν ζωντανός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜείγμα 1 250 γρ βούτυρο λιωμένο (χλιαρό) 6 μεγάλα αυγά 100 γρ γάλα 1 κτγ αλάτι Μείγμα 2 700 γρ αλεύρι για τσουρέκια 2 κύβοι νωπή μαγιά (50γρ σύνολο) 140 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΝΕΤΟΝΕ (ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) Γιορτες και πανετονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΤΟΝΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Σε ένα blog που ασχολείται με την ιταλική κουζίνα, το πανετόνε δεν θα μπορούσε παρά να έχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΤΟΝΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Σε ένα blog που ασχολείται με την ιταλική κουζίνα, το πανετόνε δεν θα μπορούσε παρά να έχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο δοκίμασα πρώτη φορά σε φιλικό σπίτι στην Φλωρεντία, και το ¨έκλεψα¨! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να μεταμορφώσετε το ιταλικό κέικ του χριστουγεννιάτικου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈγινε ήδη κουβέντα μπόλικη για το κουραστικό πανετόνε. Μ αρέσει το τρώω αλλά δεν θα το φτιάξω ποτέ. Έτσι, η συνταγή που σας δίνω είναι ίδια με της Λίνας, με[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 κύβοι νωπή μαγιά (50 γρ.) 1 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπας χλιαρό νερό 2/3 κούπας ζάχαρη 1 κούπα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού 1/2 κούπα βούτυρο (ή μαργαρίνη αν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για μία φόρμα για panettone του 1/2 κιλού λαδόκολλα (η δικιά μας είναι 35 εκ., κάπου εκεί θα είναι όλες) συρραπτικό ψαλίδι Οδηγίες Κόβουμε μία λωρίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πανεύκολο γλυκάκι που γίνεται γρήγορα και είναι πολύ εντυπωσιακό. Η συνταγή είναι απο την ιστοσελίδα του Αγγλικού σουπερμάρκετ Sainsbury's. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το προζύμι 50 γρ μαγιά 1 κ.σ ζάχαρη 125 γρ αλεύρι δυνατό-αλεύρι για τσουρέκια (1 κούπα) 250 γρ χλιαρό νερό (1 κούπα) Για την ζύμη 100 γρ μαγιά 1[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά Για το προζύμι 50 γρ μαγιά 1 κ.σ ζάχαρη 125 γρ αλεύρι δυνατό-αλεύρι για τσουρέκια (1 κούπα) 250 γρ χλιαρό νερό (1 κούπα) Για την ζύμη 100 γρ μαγιά 1[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΘα φτιάξουμε λοιπόν Panettone! να και τα υλικά μας : 600γρ αλέυρι για τσουρέκια (μπορεί να χρειαστεί 2-3 κ.σ περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το μέγεθος των[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο panettone , αυτό το ιταλικό τσουρεκοψωμάκι, είναι από τις ξενόφερτες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που πολύ μου αρέσουν. Από τότε που το ανακάλυψα, πριν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο panettone είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας. Παρασκευάζεται συνήθως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Ιταλία, τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Σίγουρα λιγότερο γνωστό απο το παραδοσιακό γλυκό πανετόνε, εδώ στην Ελλάδα, το γαστρονομικό πανετόνε (θα μπορούσαμε να το πούμε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΤΤΟΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Το διασημο πανεττονε, ειναι το χριστοψωμο του Μιλανου. Το εθιμο του χριστοψωμου, δηλαδη ενος γλυκου ψωμιου, που μοιραζοταν στα μελη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr