Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
υλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. παπαρδέλες 200 γρ. φρέσκο σπανάκι 160 γρ. πανσέτα (αλλαντικό) σε λεπτές φέτες 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 600 γρ. ψαρονέφρι 50 γρ. τζίντζερ 100 ml κρέμα γάλακτος Ελαιόλαδο Ξύσμα από λάιμ, πορτοκάλι και λεμόνι ½ κρεμμύδι Θυμάρι 1 συσκ. παπαρδέλες 100[...]
Πηγή: megatv.com/cook500 γραμμ. παπαρδέλες 500 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή κόντρα ψιλοκομμένο σε λωρίδες 1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα[...]
Πηγή: argiro.gr…ο λαγός και η προετοιμασία του: 1 1/2-2 κιλά λαγός (στη συνταγή 1.550 γραμμάρια) 100-150 ml ξύδι για το “καθάρισμα” του λαγού …για τη μαρινάδα: 650-750 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.gr