Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη 100 γρ. πάστα ελιάς Καλαμών 15 φύλλα δυόσμου, κομμένα πολύ ψιλά 12 λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο, 4×2,5 εκ. 12 μαριναρισμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη 100 γρ. πάστα ελιάς Καλαμών 15 φύλλα δυόσμου, κομμένα πολύ ψιλά 12 λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο, 4×2,5 εκ. 12 μαριναρισμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φιλέτα από λαβράκι 2 κουταλιές πάστα ελιάς σπανάκι ρόκα 4-5 ντοματίνια 1 φρέσκο κρεμμυδάκι άνηθο Ελαιόλαδο λευκό κρασί Σοτάρουμε ελαφρώς το φιλέτο και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό την κ. Αριστέα Τόλια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Χρειαζόμαστε : Μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι Αντσούγιες πλυμένες και ψιλοκομμένες Κάπαρη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜια πολύ απλή εκδοχή… Η σημερινή μου συνταγή δεν συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές της Κρήτης. Παρόλο που στο νησί μας η καλλιέργεια της ελιάς και η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια την πάστα 100 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι (μαύρες ή πράσινες) 2 αντζούγιες 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κάπαρη ξαλμυρισμένη 2 φύλλα φρέσκου βασιλικού 1 κ.γ. χυμό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γρ. ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι 3 κ.σ. κάπαρη, ξεπλυμμένη 3 φιλέτα αντζούγιας στραγγισμένα 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη ½ κ.σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού 4[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πάστα ελιάς ( πέστο ελιάς ή πατέ ελιάς ) είναι ένα γευστικότατο ορεκτικό , που φτιάχνεται από μαύρες, κυρίως ελιές, διατηρημένες σε ελαιόλαδο, αλάτι ή ξύδι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr