Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 2 φλυτζ. φαρινάπ 1 βιτάμ σόφτ 1-1/12 φλ. τσ. ζάχαρη 4 αυγά 2 φλ. τσ. αμύγαλα χωρίς τη φλούδα τους 1/2 φλ. τσ. γάλα 1 κ. γλ. κανέλα 2 κ. γλ. μπαίκιν 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαταπληκτικός συνδυασμός αμυγδάλου και μαύρης ζάχαρης τα οποία βρίσκονται στη μέση του κέικ! Τι χρειαζόμαστε: 235 γρ. ζάχαρη 117 γρ. λάδι 400 γρ. γάλα 480 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπειδή το αλεύρι που χρησιμοποιούμε είναι σχετικά λίγο και δεν βάζουμε σόδα ή baking powder, τον όγκο τον πετυχαίνουμε με την προσθήκη της μαρέγκας. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα στο μπλέντερ σε σκόνη + 100 γρ. αμύγδαλα, χονδροκομμένα 160 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 1 φλιτζάνι βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλιτζάνι ζάχαρης 5 αυγά 1/3 φλιτζανιού ξινή κρέμα (sour cream) 2 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 2 φλιτζάνια του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κακάο 4 κουταλιές της σούπας Αυγά 4 τεμ Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι Μήλα 3 τεμ ή αχλάδια[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά για μια μακρόστενη φόρμα του κέικ: 1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 1/2 κούπα βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 1 κ 1/2 κούπες αλεύρι 2 αυγά 1 βανίλια ξύσμα από ένα[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑχνη με βανίλια και νερό όσο πρέπει για να γίνει σαν λεπτή κρέμα να μπορεί απλωθεί!! Υλικά 1 φαριν απ 1/2 φλ αμυγδαλόψιχα τριμμ 350 γρ γιαούρτι στραγγιστό 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συνταγής 4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα,[...]
Πηγή: icookgreek.comΑχνη με βανίλια και νερό όσο πρέπει για να γίνει σαν λεπτή κρέμα να μπορεί απλωθεί!! Υλικά 1 φαριν απ 1/2 φλ αμυγδαλόψιχα τριμμ 350 γρ γιαούρτι στραγγιστό 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. σπορέλαιο 3 αυγά 175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου (λευκή αμυγδαλόψιχα τριμμένη στο multi) 1 1/2 κ.γ. μπέικιν[...]
Πηγή: akispetretzikis.com750 γρ. dulce de leche 4 αυγά 220 γρ. ζάχαρη 175 γρ. βούτυρο μαλακωμένο 100 γρ. αλεύρι ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 250 γρ. σκόνη αμυγδάλου 125 ml χυμό μήλου ξύσμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑν σας αρέσει το λεμόνι, αυτή είναι μια συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε. Υλικά (για 8 άτομα) 1 φλ. κορν φλάουερ, 200 γρ. βούτυρο και λίγο για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 άτομα) 1 φλ. κορν φλάουερ, 200 γρ. βούτυρο και λίγο για τη φόρμα 200 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα (1 1/4 φλ. περίπου), 1 φλ. ζάχαρη σε κομματάκια +[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 4 κοφτές κουταλιές ανάλατο βούτυρο για άλειμμα 2 μανταρίνια (ή 3 μικρές κλεμεντίνες) 250 γρ. (1 3/4 φλ. περίπου) αμυγδαλόψιχα όχι ασπρισμένη 1½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com