Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 1 χοιρινό κότσι 1 κουτάκι μπύρα 1-2 φύλλα δάφνης 3 κ.σ. μουστάρδα ρίγανη αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε το κότσι και το[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτό το φαγητό τα λατρέψαμε όλοι στο σπίτι μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας. Ήταν υπόσχεση που είχε δοθεί για κότσι κι έγινε. Τα υλικά Χοιρινό κότσι (1[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr...μελωμένο στο φούρνο με πατάτες Ένα πολύ ωραίο πιάτο που δεν είχα ξαναμαγειρέψει, πριν από τα γενέθλιά μου, είναι το χοιρινό κότσι που με ενθουσίασε με τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘα επιμείνω στο κότσι το χοιρινό ως νοστιμότατο, φθηνό και όχι πολύ γνωστό. Βασίζομαι σε σας να το ζητάτε απ' τους χασάπηδες μέχρι να το μάθουν! Την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κότσι το είχα πρωτοδοκιμάσει σε μια ταβέρνα στα Λιόσια. Προ του 55 λεγότανε (και λέγεται) κι είχαμε πάει εκεί μιας και τραγουδούσε κάποιος γνωστός μας.[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΔεν υπάρχει καταλληλότερο φαγητό για ένα κρύο σαββατόβραδο με φίλους. Κουβεντούλα, καλή παρέα, μπίρα και ένα τέλειο χειμωνιάτικο φουρνιστό. Συνταγή : Περικλής[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚότσι χοιρινό σκέτο λουκουμάκι !!! Είπα να το φτιάξω διαφορετικά σήμερα και έγινε πολύ νόστιμο και με αυτό τον τρόπο.!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ -ΣΥΝΤΑΓΗ Μαρινάρουμε τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr· Κότσι χοιρινό σκέτο λουκουμάκι !!! Είπα να το φτιάξω διαφορετικά σήμερα και έγινε πολύ νόστιμο και με αυτό τον τρόπο. Μαρινάρουμε τα κότσια, εγώ τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚότσι χοιρινό με μέλι, μουστάρδα και μπίρα! Το κότσι είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο, ιδανικό για τα κυριακάτικα τραπέζια. Το ψήνετε με μπίρα και συνοδεύετε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ Χοιρινα κοτσια, ψημενα κλασσικα στην λαδοκολλα, σε χαμηλη θερμοκρασια λουσμενα με μπυρα . Απαιτειται βεβαια λιγο παραπανω χρονος για το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr