Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 3 κ.σ. μαγιά 1/2 νεροπότηρο γάλα συμπυκνωμένο 1 νεροπότηρο ηλιέλαιο Νερό Αυγό για την επάλειψη[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΟι αγνιόπιτες είναι μυζηθρόπιτες τηγανιού. Συνηθίζονται στην ανατολική Κρήτη και τις αγαπάμε με ξινή ή γλυκιά μυζήθρα και με μυρωδάτο θυμαρίσιο μέλι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας έχω την πιο τέλεια συνταγή,για τις πιο νόστιμες Μυζηθρόπιτες. Λίγα υλικά και η ζύμη είναι απίστευτη,μαλακή και εύπλαστη. Ο φίλος μου σεφ Στέλιος[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΥλικά για το ζυμάρι 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κουταλιές λάδι 1 πρέζα αλάτι 1 σφηνάκι ρακή 1,5 κούπα νερό Υλικά για τη γέμιση Μισό κιλό[...]
Πηγή: cookingbook.gr1½ κιλό φρέσκια ανάλατη μυζήθρα καλά στραγγισμένη 1½ φλ. ζάχαρη 1κ 1/4 φλ. θυμαρίσιο μέλι 5 αυγά χτυπημένα 1/2 κ.γλ. μαστίχα κοπανισμένη ξύσμα από 1 λεμόνι ή[...]
Πηγή: argiro.grΓια το φύλλο 500 γραμμ. αλεύρι 250 γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 200 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.γλ. αλάτι 1 αυγό χτυπημένο Για τη[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για το ζυμάρι 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κουταλιές λάδι 1 πρέζα αλάτι 1 σφηνάκι ρακή 1,5 κούπα νερό Υλικά για τη γέμιση Μισό κιλό[...]
Πηγή: cookingbook.grΣήμερα θα πάμε στο Νομό Λασιθίου. Το Λασίθι είναι η πατρίδα αυτής της εξαιρετικής μυζηθρόπιτας που στην Κρήτη τη λέμε νεράτη. Λένε ότι επινοήθηκε στην Κριτσά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 3 φάκελα μαγιά 1,200 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1,5 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 1 γιαούρτι στραγγιστό 4 αυγά 1[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 10 έτοιμα φύλλα κρούστας 200 γρ. γραβιέρα 500 γρ. μυζήθρα 300 γρ. κασέρι 1/2 λίτρο γάλα 3 αυγά 1/3 φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 2/3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα θα πάμε στον νομό Λασιθίου. Το Λασίθι είναι η πατρίδα αυτής της εξαιρετικής μυζηθρόπιτας που στην Κρήτη την λέμε νεράτη. Λένε ότι επινοήθηκε στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά φύλλα κρούστας: 10 έτοιμα κεφαλογραβιέρα: 200 γρ. . μυζήθρα: 500 γρ κασέρι: 300 γρ. γάλα: 1/2 λίτρο αυγά: 5-6 ελαιόλαδο: 1/3 φλιτζανιού του τσαγιού[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για τη ζύμη 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας ρακή Για τη γέμιση και το σερβίρισμα 450[...]
Πηγή: icookgreek.com1 πακέτο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι 5 αβγά 100 γραμ. λάδι 1 κιλό μυζήθρα ξυνή τριμμένη Χτυπάμε καλά τα αβγά. Προσθέτουμε το αλεύρι,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜερικά ποστ, είναι απλώς στη μοίρα τους γραμμένο να φυλάσονται για πολύ καιρό πριν βγουν στο φως της δημοσιότητας. Έτσι ακριβώς συνέβη και μ΄αυτές τις[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠως παρασκευάζεται "η μυζηθρόπιτα της Σοφίας" στο Μοναστηράκι Ιεράπετρας
Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι ½ ποτήρι λάδι αλάτι Γέμιση: 1 κιλό ξινή μυζήθρα (τριμμένη) Ανακατεύουμε υλικά για τη ζύμη και προσέχουμε ώστε το ζυμάρι να είναι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 κιλό μυζήθρα ανάλατη (από πρόβειο γάλα ) 2 φλυτζάνια ζάχαρη 8 αυγά ( ξεχωρίζω κρόκους – ασπράδια ) Ξύσμα από 2 λεμόνια ή πορτοκάλια 2 κουταλάκια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr