Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Έψαχνα καιρό συνταγή για ψωμί μπέργκερ, ελπίζω να σας αρέσει μιας και είναι γρήγορη και πετυχημένη. Τι χρειαζόμαστε: Ψωμάκια: 250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣαν το σπιτικό ψωμάκι δεν έχει !!! Μοσχομυρίζει το σπίτι όλο τέλειο !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!! Υλικά 30 γραμ νωπή μαγιά 1 κιλό αλεύρισκληρό κατάλληλο για ψωμί 30[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψωμάκι μπορεί να σερβιριστεί όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι είναι επίκαιρο λόγω της ντομάτας (ας είναι και λιαστή), ενώ το χειμώνα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔυστυχώς το άρωμα και η γεύση δεν μεταφέρονται, ακόμα, μέσα απ᾿ τις σελίδες. Πραγματικά θα χάσετε αν δεν φτιάξετε αυτό το καταπληκτικό ψωμάκι! Ψωμί με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ συνταγή γι’ αυτό το ψωμί όφειλε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα. Το φτιάχνω εδώ και μερικά χρόνια και κάθε φορά λέω πως την επόμενη θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!!Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr2 φλιτζάνια ντοματοχυμός 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτα 2 κ.σ. λάδι 6 1/2 φλιτζάνια αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω και να περάσατε μιαν ευχάριστη Κυριακή!! Την ώρα που γράφω, από το σπίτι δεν έφυγε ακόμη η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι ψωμί σπάνια μπαίνει στο σπίτι μας. Ο λόγος είναι ότι κανείς μας δεν είναι "ψωμάς", με άλλα λόγια δεν τρελαινόμαστε για ψωμί. Και όποτε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα ψωμί διαφορετικό, με τριφτή υφή, πικάντικο και πολύ-πολύ εμφανίσιμο! Υλικά: 800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ φρέσκια μαγιά 400 ml χλιαρό νερό 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈνα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑν με ρωτούσε κανείς ποια είναι τα μεγαλύτερα οφέλη στη ζωή μου ως φυτοφάγου, θα απαντούσα το δίχως άλλο, ότι είναι οι άνθρωποι –συνοδοιπόροι στη διαδρομή για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el