Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. αλευρι σταρενιο απο κάποιο αλευρόμυλο (όχι ολικής άλεσης) νεράκι του Θεού...όσο πάρει 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 1/2 κ.γ. αλάτι Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παρασκευή ψωμιού ήταν από τους πρώτους πειραματισμούς στο κουζινικό μου εργαστήριο, καθώς το ψωμί αποτελούσε και αποτελεί βασικό κομμάτι της διατροφής μας.[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΔεν είμαι φαν του ψωμιού. Ποτέ δεν ήμουν. Πάντα προτιμούσα να καταναλώνω μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού για να χορτάσω. Η μόνη εξαίρεση, ήταν οι βούτες στη[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΣημαντική προϋπόθεση για το καλύτερο ψωμί είναι το προζύμι, το οποίο απαιτεί χρόνο και μια κάποια διαδικασία. Γι’ αυτό, βέβαια, υπάρχει η μαγική μαγιά! Για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣημαντικό για μία ισορροπημένη διατροφή αλλά και για να βελτιώνει τη διάθεση. Το ψωμί, είναι απαραίτητο για τον οργανισμό, φτάνει να γνωρίζετε πώς να το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό αλεύρι σκληρό κατηγορίας Μ 15 γρ. μαγιά νωπή ή 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά (3,5γρ) 3 κουτ. γλυκού κοφτά αλάτι 3 φλιτζ. τσαγιού νερό εμφιαλωμένο (600ml)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦρέσκο ζεστό σπιτικό ψωμί χωρίς προζύμι, και προ ζύμωση. Φτιαγμένο με τα χεράκια σας, με υλικά και εργαλεία που είναι ελεγμένα από εσάς. Με εύκολα απλά βήματα,[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΥλικά για το προζύμι: Για να κάνουμε προζύμι , φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη με μία κούπα αλεύρι (125 Γραμμάρια αλεύρι) και όσο ζεστό νερό (75 Γραμμάρια νερό)[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ψωμί είναι για μένα μια υπόθεση καθημερινή.1,5 δύο χρόνια τώρα δεν αγοράζω ψωμί.Πως είναι δυνατόν την Καθαρά Δευτέρα να αγοράσω λαγάνα.Την φτιάχνω μόνη μου[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΝοστιμότατο, τραγανό, ευωδιαστό, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες. Μαζί με χωριάτικη φέτα, ελιές και σπυραλατιστή ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, δίπλα σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ συνταγή αυτή που σας δίνω, είναι η ίδια που έφτιαχνε η γιαγιά μου, που την είχε μάθει η δική της και πάει λέγοντας. Είναι η βασική και πιο απλή συνταγή, για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧωριάτικο ψωμί 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρίσεις 1 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης 1 ½ κούπα νερό χλιαρό 2 ½ κ,γλ μαγιά ξερή 1 κ,γλ ζάχαρη 2 κ,γλ αλάτι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτη την συνταγη την εχω χρονια και μου ειχε κανει εντυπωση το αυγο που περιειχε και μου κινησε την περιεργεια να την δοκιμασω. Τελικα το αποτελεσμα ηταν[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜιαν αδυναμία στις ζύμες ψωμιού την έχω από παιδί. Άλλη τόση αδυναμία έχω και στο ίδιο το ψωμί. Και πααααάρα πολλοί από εμάς νομίζω!! Το ψωμί στο σπίτι μας το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 3 ώρες Ολικός χρόνος: 3 ώρες, 5 λεπτά Κατηγορία: ζύμες Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 1 κιλό ψωμί Υλικά 360 ml[...]
Πηγή: aples.gr