Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 12 λεπτά Ολικός χρόνος: 17 λεπτά Κατηγορία: σνακ Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 2 σάντουιτς Υλικά Για τα ψωμάκια[...]
Πηγή: aples.grΥλικά; 500 -550 γρ. Αλεύρι + 2-3 κουταλιές για το πλάσιμο 2 φακελάκια μπέκιν 1 αυγό 300 γρ γιαούρτι στραγγιστό 140 γρ. Γάλα 140 γρ. Ηλιέλαιο 1 κουταλάκι ζάχαρη[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΨωμάκια με κρέμα γάλακτος Φούρνος Ηλεκτρικός; 180-200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 100 λεπτά Χρόνος[...]
Πηγή: greekouzina.gr