Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Τη συνταγή αυτή την πήρα από τη συνυφάδα μου η οποία ένα απόγευμα μας κέρασε σπιτικά χάμπουργκερ και ομολογουμένως ενθουσιαστήκαμε από το ιδιαίτερα μαλακό και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚυριακή σήμερα και έχοντας αρκετό χρόνο ελεύθερο, σκέφτηκα να φτιάξω μια από τις αγαπημένες, εύκολες και πασίγνωστες συνταγές για μοσχομυριστά, ατομικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρέσει.. Μπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ) 2 φακελακια μαγια 1 κουταλακι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αλεύρι σταρένιο (σκληρό) 2 κύβοι νωπή μαγιά 50 γρ. 1 κ.γλ. ζάχαρη 3 κ.γλ. αλάτι 2½ ποτήρια χλιαρό νερό περίπου Εκτέλεση Για τη Μαγιά: [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ μαραθόσπορος και το πιπέρι δίνουν μια πικάντικη νότα σε αυτά τα νοστιμότατα ψωμάκια που θα συνοδεύσουν υπέροχα τυριά και αλλαντικά στο γιορτινό τραπέζι![...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά τόνος κονσέρβας: 300 γρ. στραγγισμένος φασόλια: 300 γρ. βρασμένα ταχίνι: 1/4 φλιτζανιού του τσαγιού κρεμμύδι: 1 ξερό, τριμμένο σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή Χρονιά, γεμάτη καλή διάθεση και θετικές σκέψεις!!! Πάμε να φτιάξουμε υπέροχα ψωμάκια που θα μας προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια να γιορτάσουμε την επιστροφή μου λέω να σας κεράσω φρεσκοζυμωμένο ψωμάκι, αρωματικό, πικάντικο και μυρωδάτο!! ΥΛΙΚΑ (Για ένα καρβέλι) 400 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή Χρονιά, γεμάτη καλή διάθεση και θετικές σκέψεις!!! Πάμε να φτιάξουμε υπέροχα ψωμάκια που θα μας προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια νόστιμη και υγιεινή πρόταση για πρωινό η κολατσιό.Στο σχολείο η στην δουλειά. Κόπος ελάχιστος,απόλαυση στον μέγιστό βαθμό και επιτέλους θα ξέρουμε τι[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΦάτε τα ζεστά-ζεστά πριν κρυώσουν... Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 200 γραμ. προζύμι 20 γραμ. αλάτι 600 γραμ. νεράκι Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκια που τα φτιάχνουν στην Σουηδία, είναι πολύ μυρωδάτα, και νόστιμα, γίνονται κολατσιό για τα παιδάκια στο σχολείο αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπο την πρώτη στιγμή που τα δοκίμασα, ξετρελάθηκα!!! Είναι αφράτα και τραγανά, μυρίζουν σαν πίτσα και τρώγονται ακόμα και σκέτα..... Τι χρειαζόμαστε: 1 κυβάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι τέλεια για πρωινό ή για μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 3 αυγά + 1 ασπράδι για απο πάνω 1 κούπα ζάχαρη 2 κούπες νερό το 1/4 της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨΩΜΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΩΜΑ 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρεσει... 2 φακελακια μαγια 1 κ. γ. ζαχαρη 2 κ. γ. αλατι 4 κ. σ. λαδακι 680 γρ νερο. Σε ενα μπολ ανακατατευουμε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr