Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΑφράτα, γιαουρτένια, που κλείνουν μέσα τους ένα μικρό, τυρένιο μυστικό! Τα μικρά, τριγωνικά τυράκια με την "αγελάδα που γελάει" που τόσο αγαπούσα στα φοιτητικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά συνταγής 70 γρ. βούτυρο πολύ κρύο, σε κύβους 264 γρ. μαλακό αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ ¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι ½ κουταλάκι του[...]
Πηγή: icookgreek.comΠρέπει να ήταν πέρισυ τέτοιο καιρό που αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να αγορασω την κουζινομηχανή μου για να αρχίσω να ζυμώνω και καλά ψωμί.Παρόλο που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 12 λεπτά Ολικός χρόνος: 17 λεπτά Κατηγορία: σνακ Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 2 σάντουιτς Υλικά Για τα ψωμάκια[...]
Πηγή: aples.gr