Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
30 γραμμ. κακάο σκόνη άγλυκο 100 γραμμ. ζάχαρη 125 ml ζαχαρούχο γάλα 375 ml γάλα φρέσκο 1 κλωνάρι βανίλια (μόνο τον καρπό της) 250 ml κρέμα γάλακτος Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.gr1 συσκευασία γάλα καρύδας 4 κ.σ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο) 150 γρ. παγωμένη κρέμα γάλακτος ή εβαπορέ 4 κ.σ. μέλι Εκτέλεση Παγώνουμε στην κατάψυξη το γάλα[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. ανθότυρο σε μορφή κρέμας (στα σούπερ μάρκετ) 100 γραμμ. μέλι θυμαρίσιο 600 ml φρέσκο γάλα 1 μπαστουνάκι βανίλια 50 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης σε ψίχα[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. παγωτό βανίλια 4 κ.σ. αμύγδαλα φιλέ 250 γραμμ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα 1/2 φλ. τσαγιού μέλι θυμαρίσιο λίγο μέλι για το γαρνίρισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.gr1 λίτρο γάλα πρόβειο 8 αυγά 1 1/4 ποτηριού ζάχαρη κατά προτίμηση άχνη λίγη μαστίχα σε σκόνη 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο Εκτέλεση Βράζουμε το γάλα και το αφήνουμε να[...]
Πηγή: argiro.gr150 γρ. αποξηραμένα σύκα 150 γρ. ανθότυρο κρέμα 1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι 2 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 400 ml γάλα Για το σερβίρισμα μέλι φρέσκα σύκα Εκτέλεση Στον κάδο[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. παγωτό βανίλια 4 κ.σ. αμύγδαλα φιλέ 250 γραμμ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα 1/2 φλ. τσαγιού μέλι θυμαρίσιο λίγο μέλι για το γαρνίρισμα Ξεπαγώνουμε το[...]
Πηγή: argiro.gr30 γραμμ. κακάο σκόνη άγλυκο 100 γραμμ. ζάχαρη 125 ml ζαχαρούχο γάλα 375 ml γάλα φρέσκο 1 κλωνάρι βανίλια (μόνο τον καρπό της) 250 ml κρέμα γάλακτος Βάζουμε[...]
Πηγή: argiro.gr1 λίτρο γάλα πρόβειο 8 αυγά 1 1/4 ποτηριού ζάχαρη, κατά προτίμηση άχνη λίγη μαστίχα σε σκόνη 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο Βράζουμε το γάλα και το αφήνουμε να[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. ανθότυρο σε μορφή κρέμας (στα σούπερ μάρκετ) 100 γραμμ. μέλι θυμαρίσιο 600 ml φρέσκο γάλα 1 μπαστουνάκι βανίλια 50 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης σε ψίχα[...]
Πηγή: argiro.gr