Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
500 ml Γάλα φρέσκο 3 κ.σ. Κακάο 3 κ. σ. Ζάχαρη άχνη Σακούλες τροφίμων 2-3 κ.σ. Αλάτι Μπόλικο πάγο Βάζουμε το γάλα μαζί με το κακάο και την ζάχαρη σε ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 λίτρα πλήρες γάλα 250 ml κανονική κρέμα γάλακτος 2 λοβοί βανίλιας 1 βολβός κάρδαμο (λειωμένος) 150 γρ ζάχαρη μια πρέζα αλάτι Προσαρμόστε τον Αναδευτήρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 φλιτζάνια γάλα 5 αυγά 2 φλιτζάνια ζάχαρη 3 φλιτζάνια βερίκοκα 2 βανίλιες 1/4 φλιτζάνι νερό Πλένετε τα βερίκοκα και τους αφαιρείτε τα κουκούτσια. Βάζετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 φλιτζάνια γάλα 5 αυγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 3 κοφτές κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ 2 βανίλιες Βάζετε το γάλα να κάψει, όχι να βράσει. Διαλύετε στο γάλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λίτρο γάλα 100γρ. μέλι απο δεντρολίβανο 100γρ. μέλι απο άνθη εσπεριδοειδών 100γρ. μέλι από λεβάντα 8 κρόκοι αυγών 200γρ. κρέμα σαντιγί Σε μια μικρή[...]
Πηγή: ucook.gr/cook75 γρ. σταφίδες 4 κουταλιές ρούμι 3 κρόκοι αυγών 125 γρ. μαύρη ζάχαρη 280 γρ. κρέμα γάλακτος, αραιωμένη με λίγο γάλα 280 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη Βάλτε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 ml Γάλα φρέσκο 3 κ.σ. Κακάο 3 κ. σ. Ζάχαρη άχνη Σακούλες τροφίμων 2-3 κ.σ. Αλάτι Μπόλικο πάγο Βάζουμε το γάλα μαζί με το κακάο και την ζάχαρη σε ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 λίτρα πλήρες γάλα 250 ml κανονική κρέμα γάλακτος 2 λοβοί βανίλιας 1 βολβός κάρδαμο (λειωμένος) 150 γρ ζάχαρη μια πρέζα αλάτι Προσαρμόστε τον Αναδευτήρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λίτρο γάλα 100γρ. μέλι απο δεντρολίβανο 100γρ. μέλι απο άνθη εσπεριδοειδών 100γρ. μέλι από λεβάντα 8 κρόκοι αυγών 200γρ. κρέμα σαντιγί Σε μια μικρή[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 φλιτζάνια γάλα 5 αυγά 2 φλιτζάνια ζάχαρη 3 φλιτζάνια βερίκοκα 2 βανίλιες 1/4 φλιτζάνι νερό Πλένετε τα βερίκοκα και τους αφαιρείτε τα κουκούτσια. Βάζετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 φλιτζάνια γάλα 5 αυγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 3 κοφτές κουταλιές της σούπας στιγμιαίο καφέ 2 βανίλιες Βάζετε το γάλα να κάψει, όχι να βράσει. Διαλύετε στο γάλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook