Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αναζητώντας μια διαφορετική γεύση παγωτού σαν λάτρης της κανέλας σκέφτηκα στο παγωτό βανίλια να προσθέσω κανέλα. Καλά διαβάσατε. Έτσι προέκυψε το παγωτό κανέλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσερό ,με βελούδινη υφή και πάνω από όλα με άρωμα και γεύση από φιστίκι Αιγίνης. Η διαδικασία απλή! Ας δούμε τα υλικά..... Υλικά 500 γρ κρέμα γάλακτος για[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑφράτο,με βελούδινη υφή! Μέσα του θα ανακαλύψετε δυο λαχταριστούς θησαυρούς... cookies σοκολάτας και καρύδια. Ψήνεστε να μάθετε πως θα το απολαύσετε; Ας δούμε[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΣήμερα που γιορτάζω είπα να σας κεράσω κάτι ξεχωριστό. Βέβαια άλλο ήταν να κεράσω και άλλο κερνάω. Το ψυγείο μου δέχθηκε επίθεση από τον ανδρικό πληθυσμό και[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, καταλαβαίνουμε επιτέλους ότι έχουμε καλοκαίρι. Σίγουρα αναζητούμε δροσιστικά επιδόρπια και πιο ελαφριά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 ερμολ(φυτικη κρεμα για σαντιγυ) 1 ζαχαρουχο γαλα 1 εβαπορε 2 κουταλιες λικερ μαστιχας 2 κουταλάκια σαλέπι 3 χοντρες φέτες τσουρέκι το ερμολ και τα γάλατα[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια υπέροχη δροσερή πασχαλινή συνταγή που εμπνεύστηκα πέρσι τρώγοντας τσουρέκι με παγωτό καϊμάκι Τι χρειαζόμαστε: 1 ερμόλ (φυτική κρέμα για σαντιγύ) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα υλικών, το όποιο από την αρχική υγρή του μορφή μετέρχεται στην στερεή, με[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com