Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
“Το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι” λένε και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνώ απολύτως. Οπότε, κάθε φορά που η φλερτίσιους εν γένει όψη του[...]
Πηγή: pandespani.comΔοκιμάστε να φτιάξετε τις σαρδέλες με έναν καλοκαιρινό και διαφορετικό τρόπο. Θα εκπλαγείτε με τη νοστιμιά του φαγητού. Σε όσους αρέσει η πικάντικη κάπαρη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ½ κιλό μικρές, φρέσκιες σαρδέλες (20 περίπου), 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες + 1-2 επιπλέον, 2 φύλλα δάφνη (φρέσκα καλύτερα), 1 φλ. λευκό, ξηρό κρασί,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com200 γρ. σαρδέλες πλυμένες,καθαρισμένες χωρίς τα κεφάλια. 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ποτηράκι κρασί λευκό 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο, μαϊντανό, μυρώνια, καυκαλήθρες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα : 1 κιλό σαρδέλα (10-12 εκατοστά) αμπελόφυλλα σε αριθμό όσα και οι σαρδέλες Μισή κούπα ελαιόλαδο Τομάτες σφικτές κομμένες σε ροδέλες 1 λεμόνι[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΑγαπώ και τα σκόρδα και τις σαρδέλες, αλλά αγαπώ και την Ισπανία! Σήμερα οι τρεις αυτές αγάπες ενώνονται σε ένα πιάτο που είναι απλούστατο και, κατά τη γνώμη[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Το καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι» λένε και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνώ απολύτως. Οπότε, κάθε φορά που η φλερτίσιους εν γένει όψη του φρέσκου ιχθύος[...]
Πηγή: pandespani.comΜια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη σάλτσα και όχι απλά σκεπασμένες μ᾿ αυτή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣΑΡΔΕΛΕΣ "ΙΝ ΣΑΌΡ" Οπως σας είπα σε προηγούμενη ανάρτηση, φέτος λατρέψαμε τις σαρδέλες, και έχουμε καθιερώσει να τρώμε ολόφρεσκια σαρδελίτσα, που την βγάζει το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜου τις έφτιαξε ο Δημήτρης χθες και σας τις δείχνω γιατί πραγματικά ήταν νοστιμότατες αν και τις συνόδεψε με μοσχούς που έφτιαξε σαν ..σαλάτα.. Άντε φίλοι μου[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΚαλημέρα και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Μου λείψατε τόσο καιρό που έχουμε να τα πούμε αλλά ο χρόνος μου ήταν λιγοστός....Τώρα που ξεκίνησε όμως το καλοκαιράκι[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΣΑΡΔΕΛΕΣ "ΙΝ ΣΑΌΡ" Οπως σας είπα σε προηγούμενη ανάρτηση, φέτος λατρέψαμε τις σαρδέλες, και έχουμε καθιερώσει να τρώμε ολόφρεσκια σαρδελίτσα, που την βγάζει το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα σούπερ πιάτο για ουζάκι και όχι μόνο. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, αναμονή 4 ώρες. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑν είσαι fan της σαρδέλας, αυτή εδώ είναι μια ακόμη συνταγή για να την απολαμβάνεις πιο συχνά. Ντοματούλα, κρεμμυδάκι, μια ιδέα μουστάρδας και μπόλικο λεμόνι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση του φρέσκου. Αν τις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια τις σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο 24 σαρδέλες, καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι Για το μείγμα escabeche 100 ml ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: gastronomos.gr1/2 κιλό σαρδέλες 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα λευκό κρασί χυμό από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. πιπέρι Καθαρίζουμε τις σαρδέλες,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣαρδέλες Σικελίας Υλικά 12-16 σαρδέλες ανάλογα με το μέγεθος 4 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού 6 κουταλιές σούπας λάδι 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού αλάτι ¼[...]
Πηγή: greekouzina.gr