Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Υλικά: 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 40 γρ.ρύζι γλασσέ 1 αυγό 3 αυγά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ ανηθο 2 κ.σ μαιντανό 2 κ.σ δυόσμος αλάτι πιπερι 500 γρ[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες... προσπαθώ, προσπαθώ, προσπαθώ... τρέχω και δεν φτάνω... αλλά όλα είναι ελαφρώς βελτιωμένα κι έτσι παίρνω κουράγιο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά κιμάς μοσχαρίσιος: 400 γρ. κιμάς χοιρινός: 250 γρ. κρεμμύδι ξερό: 250 γρ. ψιλοκομμένο ρύζι: 100 γρ. μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά κιμάς μοσχαρίσιος: 400 γρ. κιμάς χοιρινός: 250 γρ. κρεμμύδι ξερό: 250 γρ. ψιλοκομμένο ρύζι: 100 γρ. μαϊντανός: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια σφιχτή βελουτέ σουπίτσα λαχανικών με γιουβαρλάκια για τα βλασταράκια σας. Ξεκίνησα να την φτιάχνω για το παιδί και τελικά έγινε αγαπημένη όλων..Η σούπα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣυνταγές της εποχής από τον Βασίλη Τσαγκάρη και τον Ηλία Μπαλάσκα Υλικά (για 4 άτομα) Για τα γιουβαρλάκια ½ κιλό χοιρινό κιμά (δύο φορές αλεσμένο) 6[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο (416 γρ) 3/4 του φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα 6 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 4 κουτ. μαϊντανό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami...τα διαφορετικά γιουβαρλάκια Η ιδέα ξεκίνησε από μια συνταγή που υπήρχε στο βιβλίο μαγειρικής "ΒΗΜΑ Gourmet" για γιουβαρλάκια τηγανιά με θρυμματισμένη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια σφιχτή βελουτέ σουπίτσα λαχανικών με γιουβαρλάκια για τα βλασταράκια σας. Ξεκίνησα να την φτιάχνω για το παιδί και τελικά έγινε αγαπημένη όλων..Η σούπα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦαγάκι αγαπημένο της οικογένειας μου και δε λείπει από το εβδομαδιαίο μενού ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ξέρω πως η συνταγή μου μοιάζει με κάποιες[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων! Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧορτοφαγικά, νηστίσιμα ή αλλιώς vegan γιουβαρλάκια Υλικά: Για τα γιουβαρλάκια: 500 γρ. ρύζι 250 γρ φακή χονδρή (μισό σακουλάκι) 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένη[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΑγαπημενη σουπιτσα μικρων και μεγαλων, πεντανοστιμη ειτε εινα αβγολεμονο, ειτε σκετη. Ειδικά με αυτό το κρύο, ω, παιδιά μου, τι κρύο είναι τούτο!!! Πάω τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤα κλασικά γιουβαρλάκια αυγολέμονο με σάλτσα ντομάτας. Ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη γεύση. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργος ο συνδυασμός αλλά δοκιμάστε το, θα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εύκολη συνταγή για να τρώνε τα μικρά σας και λαχανικά και κρεατάκι. Τι χρειαζόμαστε: 8 μπαλάκια γιουβαρλακι 1 καρότο 1 πατατούλα 2 κουταλιές ρύζι σουπέ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή για τις μαμάδες που θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους λαχανικά.. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιμά μοσχαρίσιο 1 φλ. του καφέ ρύζι 1 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα χειμωνιάτικο πιάτο! Μία διαφορετική εκδοχή που συνδυάζει τα γιουβαρλάκια και την χορτόσουπα. Πολύ θρεπτική και πεντανόστιμη που την προτιμούν μικροί και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ Κιμάς χοιρινός 350 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο Ρύζι καρολίνα 1 φλυτζανάκι του καφέ Πατάτες 4 κομμένες καρέ Καρότα 4 κομμένα ροδέλες[...]
Πηγή: chefoulis.gr