Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 3 αβγά 1/2 κιλό ραδίκια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια Λίγο φρέσκο άνηθο Λίγα φρέσκα μυρώνια 300 ml ζωμός κοτόπουλου Χυμός από 2 λεμόνια 50 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. καβούρι-ψίχα (κονσέρβα ή crab sticks) 4 κ.σ. αβγά αστακού 1 φλιτζ. ρυζόξιδο 1 φλιτζ. mirin 1 αγγουράκι 1 κ.σ. sake 1 κ.σ. soy[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 8 φέτες ψωμί από μπόμπα ή λευκό του τοστ 3 αβγά, βρασμένα σφιχτά 4 κ.σ. μαγιονέζα (κατά προτίμηση με ελαιόλαδο) 1 κ.σ. ψιλοκομμένη κάπαρη 4 ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. καβούρι-ψίχα (κονσέρβα ή crab sticks) 4 κ.σ. αβγά αστακού 1 φλιτζ. ρυζόξιδο 1 φλιτζ. mirin 1 αγγουράκι 1 κ.σ. sake 1 κ.σ. soy[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami