Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜετά από πολλούς πειραματισμούς κατάφερα να πετύχω την υπέροχη γεύση ενός αγαπημένου coffee cake γνωστού μεγάλου σούπερ μάρκετ και σας δίνω τη συνταγή !!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥπέροχα οικονομικά μυρωδάτα δίχρωμα κουλουράκια χωρίς καμία δυσκολία ετοιμασίας με πολύ ωραία γεύση !!! Υλικά για 38 κουλουράκια 450 γραμ περίπου αλεύρι για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥπέροχα οικονομικά μυρωδάτα δίχρωμα κουλουράκια χωρίς καμία δυσκολία ετοιμασίας με πολύ ωραία γεύση !!! Υλικά για 38 κουλουράκια 450 γραμ περίπου αλεύρι για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: caruso.grΜετά από πολλούς πειραματισμούς κατάφερα να πετύχω την υπέροχη γεύση ενός αγαπημένου coffee cake γνωστού μεγάλου σούπερ μάρκετ και σας δίνω τη συνταγή !!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ περίοδος της νηστείας μπορεί να ακούγεται μονότονη γευστικά, όμως κρύβει μεγάλο μαγειρικό ενδιαφέρον. Αν για μία εβδομάδα (έστω) ξεχάσεις πως στο ψυγείο[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρόκειται για τα πιο εύκολα και νόστιμα πιροσκάκια που έχω δοκιμάσει!Την συνταγή μου την έστειλε στο facebook η φίλη μου η Μαρίνα...διαβάζοντας την είδα ότι[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ γιορτή των Χριστουγέννων είναι ίσως για τους περισσότερους η καλύτερη γιορτή του χρόνου. Όλα αλλάζουν τα Χριστούγεννα. Τα φωτάκια και τα στολίδια στο δέντρο[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΠριν μερικά χρόνια είχα δει στο blog της Αγγελικής τα σοκολατένια ταρτάκια αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο να τα πετύχω μέχρι που το δοκίμασα! Ήταν πολύ εύκολο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια το κέικ χρειαζόμαστε 4 αυγά 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1 κουταλιά καφέ καπουτσίνο 1 / 2 κούπα σταγόνες σοκολάτας 250[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈχω την τύχη εδώ και 15 τελευταία χρόνια να ζω σε επαρχεία σε ένα όμορφο χωριό έξω απο τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Η απόφαση ήταν ομόφωνη ,αφού όταν παντρευτήκαμε ζούσαμε[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr