Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookMαύρα ψωμάκια με σολομό μαριναρισμένο στο τσάι και στο τζίντζερ από τον Ζαν Λουί Kαψαλάς: Ο σολομός συνδυάζεται άψογα με το μαύρο ψωμί και την ευχάριστα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν μας κάλεσαν στο Gaspar στο Φάρο Νέου Ψυχικού για να δοκιμάσουμε το μενού, πρέπει να σας πω πως ενθουσιάστηκα. Γιατί το μαγαζί που άνοιξαν οι γνωστοί για[...]
Πηγή: foodjunkie.euΕλλάς – Ιαπωνία συμμαχία! Τι συμβαίνει όταν 2 Έλληνες με ειλικρινή λατρεία για το φαγητό και την αισθητική της Ιαπωνίας συναντήσουν 2 Ιάπωνες μάγειρες; Μια[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑποτοξίνωση. Διότι μπορεί να τρως επί τρεις μέρες αρνί ή κατσίκι με συνοδευτικό αυγά, φέτα και τζατζίκι, αλλά κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Για να μην το[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥπάρχει ένα μέρος της Αθήνας που ασκεί πάντα μία έντονη γοητεία επάνω μου. Λίγο πιο πέρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, στην σκιά της Ακρόπολης (Νενίκησά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΤι χρειαζόμαστε: 200 ml τζιν 50 ml ξηρο βερμουτ 2 μικρες φετες καπνιστου σολομου 2 πρασινες ελιες παγος τριμμενος Ριχνουμε σε σεΐκερ τον παγο μαζι με τα ποτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 1 φέτα ξιφίας ½ περίπου κιλό (ή άλλο ψάρι, σολομός, ή σφυρίδα) 200-250 γρ. κοκτέιλ θαλασσινών – γαρίδες με μύδια- ξεπαγωμένα 4 αυγά, χωρισμένα 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comThermomix TM5- οι πρώτες εντυπώσεις Με φανατικούς χρήστες και μάλλον εντυπωσιασμένο κοινό έκανε ντεμπούτο το καινούργιο Thermomix TM5 στην Αθήνα. Αυτή είναι[...]
Πηγή: pandespani.comΤι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εσάς αλήθεια; Γιατί για μένα πιστεύω να είναι ξεκάθαρο πια... Χριστούγεννα σημαίνουν παιδικές φωνές που χαίρονται με το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ένα εστιατόριο, συνήθως σχηματίζεις γνώμη στο τέλος της βραδιάς. Τότε μπορείς να κρίνεις μέχρις ενός σημείου ορθολογικά την[...]
Πηγή: caruso.grυλικά 100 γρ. καπνιστό σολομό 6 φέτες ψωμί του τόστ ή από μπόμπα 200 γρ. τυρί-κρέμα 2 κ.σ. ψιλοκομμένη κάπαρη (στραγγισμένη από άλμη) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr