Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
«Πάντα τσι τρεις του Νοεμβριού και τσ' εικοστρείς τ' Απρίλη, πανηγυράκι γίνεται στ' Άϊ Γιωργιού τη χάρη» Νοέμβριος, μήνας πολύβουος[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈρχονται η γιορτές των Χριστουγέννων και το κρύο δυναμώνει...ένα ποτάκι που μου θυμίζει το Gluhwein στη Γερμανία... θα ζεστάνει και την ψυχή μας... με το άρωμά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1,5 λίτρο κόκκινο γλυκό κρασί 800 γρ. ζάχαρη 3 κλαράκια αρμπαρόριζα 1 κ.σ. μέλι Οδηγίες 7 Minutes Βάζουμε τα 3 πρώτα υλικά σε μια κατσαρόλα και μετράμε 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 λίτρο ερυθρό οίνο 250 - 300 (γρ.) ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε) 30 - 40 φύλλα αρμπαρόριζας (ανάλογα το μέγεθος και την επιθυμητή γεύση) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 750 ml κρασί ξηρό (όποιο εσείς προτιμάτε, ροζέ, λευκό ή κόκκινο, ή ρετσίνα) 150 γραμμάρια ζάχαρη 15-20 φύλλα αρμπαρόριζας 1 ξυλάκι κανέλας[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΜετά την τεντούρα , είναι το πιο αγαπημένο μου λικέρ. Έχει το άρωμα του ούζου, αλλά με πιο ελαφριά και διακριτική γεύση. Οι φλούδες πορτοκαλιού, οι κανέλλες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr5-6 φλιτζανια σπόρους απο ρόδια (2 ρόδια μόνο τον χυμό) 5-6 φλιτζάνια ζάχαρη 5-6 φλιτζάνια ρακί ή 3 φλ. ρακί - 3 φλ.ρούμι λευκό 1 ποτηρι νερό 1 ξύλο κανέλας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr23/6/14 Σας παρουσιάζω με χαρά τη μοσχομυριστή λεμονάδα της μητερούλας από το Βόλο. Για να δροσιζόμαστε φέτος το καλοκαίρι, χωρίς συντηρητικά, με ένα φρέσκο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ καταπληκτικότερη των καταπληκτικότερων γρανιτών που δοκιμάζει τη γευστική αντοχή όλων μας. Πόση ομορφιά να αντέξει αυτός ο ουρανίσκος τέλος πάντων; Δεν ξέρω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα σας προτείνει το λικέρ "Παριανή Αμβροσία" Αυτό το αρωματικότατο λικέρ μπορούμε να το φτιάξουμε πολύ εύκολα! Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια το λικέρ από ΚΡΑΝΑ: - 1 κιλό κράνα - 1 κιλό ζάχαρη - 1/2 λίτρο άσπρο κονιάκ - 1/2 λίτρο σκούρο κονιάκ - 4-5 γαρύφαλλα - 2 ξυλάκια κανέλας - 1 γυάλινο βάζο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι η εποχή των γλυκών, Λικέρ και Μαρμελάδων, αλλά τί να κάνεις την τόση αρμπαρόριζα που έχεις στη γλάστρα και μοσχοβολάει; Λοιπόν, φτιάξτε αυτό το αρωματικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την άνοιξη την καμάρωνα, με τα πανέμορφα, άσπρα της λουλουδάκια, και τώρα την βλέπω από το παράθυρο στολισμένη με τους χρυσοκίτρινους καρπούς. Και τι δεν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com