Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Έχετε ποτέ σκεφτεί ποια φρούτο είναι το αγαπημένο σας φρούτο. Για μένα η απάντηση είναι εύκολη.Το καρπούζι! Άκρως καλοκαιρινό και δροσερό. Σήμερα θα σας δώσω[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grTrifle με ζελέ πορτοκάλι και κομπόστα κοκτέιλ φρούτων, κρέμα μαρασκίνο, σαντιγί, και σάλτσα από φρέσκα κεράσια. Ένα δροσερό γλύκισμα. Υλικά για 8 ποτήρια: Για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grτάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού Αν δεν έχω μηχανή παγωτού, όσο περισσότερο δουλέψω το μείγμα, αφήνοντάς το για 30' στην κατάψυξη και μετά βγάζοντάς το και[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/06/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Γρανίτα φράουλα Γρανίτα φράουλας! Ένα δροσερό, απολαυστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο που ξετρελαίνει τα[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη σοκολάτα 150 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 90 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος 3 κουταλιές σκόνη κακάο 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη Λίγη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια μια ακόμη φορά σειρά στις συνταγές μας έχουν τα γλυκά! Η σημερινή γλυκιά έμπνευση είναι κάτι απλό και γρήγορο που πιστεύουμε πως όλοι θα ήθελαν να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι σίγουρος πως αυτό το cocktail δεν το έχεις δοκιμάσει ξανά. Ναι, δεν είναι υγρό, είναι σε μορφή ζελέ και θα κάνει το cocktail party σου απολαυστικό.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔροσιστείτε με μία ζουμερή γρανίτα από καρπούζι. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες πολτό καρπουζιού 1 κούπα ζάχαρη 2 κούπες νερό 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 μανταρίνια (ή κλημεντίνες) μεγάλου μεγέθους 8 μανταρίνια (ή κλημεντίνες) κανονικού μεγέθους 250 ml φρέσκια κρέμα γάλακτος 30 γρ κορνφλάουρ (ή Maizena ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το κέικ: 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 350 γρ. ζάχαρη 6 αυγά ξύσμα από 6 λεμόνια 150 γρ. κρέμα γάλακτος 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ μπέικιν[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜια υπέροχη τάρτα αμυγδάλου, με κρέμα λεμόνι, και ζελέ φρούτων. Υλικά: Για την τάρτα: (Γιά φόρμα με τσέρκι 30 εκ.) 3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι, ψιλό 1/4 φλιτζ. ζάχαρη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr