Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Όταν η προσμονή για τον ερχομό των παιδιών είναι μεγάλη και ο χρόνος δεν περνά, πιστεύεις ότι για να τον εξευμενίσεις χρειάζεται κάτι να του προσφέρεις, μπας[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ απόφαση πάρθηκε στην, καθιερωμένη πια , μάζωξη του περασμένου Σαββάτου: «μετά τον Δεκαπενταύγουστο φεύγουμε για camping τουλάχιστον πέντε[...]
Πηγή: bostanistas.gr« Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα » ακουγόταν από τα ηχεία του μπαρ το τελευταίο βράδυ των δικών μας διακοπών και, όσο κι αν θέλαμε να πιστέψουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μηλίτης (cider), το κρασί που παραδοσιακά γίνεται από μήλα στις βόρειες χώρες, όπου δεν καλλιεργούνται σταφύλια, αλλά και ο απλός χυμός από μήλο, στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΤρεις οι απαράβατοι κανόνες της καλής μαργαρίτας: Πρώτον ξεχνάμε τους συσκευασμένους χυμούς, η γεύση του φρεσκοστυμμένου φρούτου είναι ασύγκριτα καλύτερη και[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Το κλαδάκι που θα μοσχεύεται στο δέντρο για να γίνει κουμκουάτ πρέπει να βρίσκεται στο χέρι μιας όμορφης κόρης καθώς ένας άντρας θα της κάνει[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ περίοδος της νηστείας μπορεί να ακούγεται μονότονη γευστικά, όμως κρύβει μεγάλο μαγειρικό ενδιαφέρον. Αν για μία εβδομάδα (έστω) ξεχάσεις πως στο ψυγείο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τις φορτωμένες λεμονιές του κήπου μαζεύουμε τους μυρωδάτους καρπούς τους, που πια είναι στην ώρα τους. Με λιγοστές φροντίδες θα ετοιμάσουμε δροσερή,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λέγαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου με φίλους: πώς θα γίνει να κάνουμε την τσικουδιά και το τσίπουρο μόδα στα μπαρ; Τα «σκληρά» ποτά δεν τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το καλοκαίρι καλά κρατεί και η ζέστη κάνει τα τζιτζίκια να σκάνε, το «τι πίνουμε τώρα» αποτελεί για μένα μόνιμο ερώτημα. Αυτό το καλοκαίρι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚουνουπίδι που βράζει: τι μπόχα Θεέ μου. Ό,τι κι αν κάνεις, τι φέτες ψωμί, τι ξύδια, τίποτε δεν σε σώζει από τη βαριά μελαγχολία και το σφίξιμο στο στομάχι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς πλησιάζουν οι γιορτές και το κρύο τσούζει όλο και πιο πολύ, η ανάγκη να γίνουν ορισμένες απλές, καθημερινές συνήθειες ένα τσικ πιο ιδιαίτερες μεγαλώνει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη λαχανίδα την ήξερα από αφηγήσεις του παππού μου και της γιαγιάς μου από την Κατοχή ή τον "Μεγάλο Περίπατο του Πέτρου"· γενικώς είχα μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΉταν να μη γίνει η αρχή... άπαξ και βγήκαμε στο μπαλκόνι με αφορμή τη γλυκόξινη λεμονάδα μου, η μάζωξη της παρέας λίγο πριν τις 10 κάθε βράδυ καθιερώθηκε. Η[...]
Πηγή: bostanistas.gr