Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Στην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Το κλαδάκι που θα μοσχεύεται στο δέντρο για να γίνει κουμκουάτ πρέπει να βρίσκεται στο χέρι μιας όμορφης κόρης καθώς ένας άντρας θα της κάνει[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν η προσμονή για τον ερχομό των παιδιών είναι μεγάλη και ο χρόνος δεν περνά, πιστεύεις ότι για να τον εξευμενίσεις χρειάζεται κάτι να του προσφέρεις, μπας[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι πίνεις με ένα αγγούρι; Απάντηση α. Κοκτέιλ τύπου μοχίτο χωρίς αλκοόλ β. Παραλλαγή τζιν τόνικ γ. Βότκα πράσινη Το δροσερό αγγουράκι, που τραγανίζουμε μόνο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τις φορτωμένες λεμονιές του κήπου μαζεύουμε τους μυρωδάτους καρπούς τους, που πια είναι στην ώρα τους. Με λιγοστές φροντίδες θα ετοιμάσουμε δροσερή,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λέγαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου με φίλους: πώς θα γίνει να κάνουμε την τσικουδιά και το τσίπουρο μόδα στα μπαρ; Τα «σκληρά» ποτά δεν τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ περίοδος της νηστείας μπορεί να ακούγεται μονότονη γευστικά, όμως κρύβει μεγάλο μαγειρικό ενδιαφέρον. Αν για μία εβδομάδα (έστω) ξεχάσεις πως στο ψυγείο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το καλοκαίρι καλά κρατεί και η ζέστη κάνει τα τζιτζίκια να σκάνε, το «τι πίνουμε τώρα» αποτελεί για μένα μόνιμο ερώτημα. Αυτό το καλοκαίρι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚουνουπίδι που βράζει: τι μπόχα Θεέ μου. Ό,τι κι αν κάνεις, τι φέτες ψωμί, τι ξύδια, τίποτε δεν σε σώζει από τη βαριά μελαγχολία και το σφίξιμο στο στομάχι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι κλασική συνταγή της Σαρδηνίας και ίσως ακόμα προλαβαίνετε να φτιάξετε το ασυνήθιστο αυτό χωνευτικό λικέρ για να το χαρείτε ή και για να το χαρίσετε στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς πλησιάζουν οι γιορτές και το κρύο τσούζει όλο και πιο πολύ, η ανάγκη να γίνουν ορισμένες απλές, καθημερινές συνήθειες ένα τσικ πιο ιδιαίτερες μεγαλώνει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπόψε θέλω να πιω , Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι ή Φέρτε να πιω να ξημερωθώ ; Με όποια διάθεση και αν μας βρίσκουν τούτες οι γιορτές, στα τραπέζια ή στα πατώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Σοφία είναι ο άνθρωπος - έκπληξη στη ζωή μου. Δεν το ξέρει αλλά την παρατηρώ σαν την αδελφή που θα μπορούσα να έχω. Την Κυριακή που μας πέρασε μας έφτιαξε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤρεις οι απαράβατοι κανόνες της καλής μαργαρίτας: Πρώτον ξεχνάμε τους συσκευασμένους χυμούς, η γεύση του φρεσκοστυμμένου φρούτου είναι ασύγκριτα καλύτερη και[...]
Πηγή: bostanistas.gr