Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 246 συνταγές
Τώρα το καλοκαίρι τα εύκολα δροσερά γλυκάκια είναι ότι πρέπει για δροσιά εκτός βέβαια από το παγωτό που δε το συζητάμε είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού και[...]
Πηγή: greekmasa.grΜούσμουλα. Φάγατε, όσα φάγατε, φρέσκα, από το δένδρο. Κάνατε και μία μαρμελάδα να τρώτε τον χειμώνα. Οι καρποί στο δένδρο δεν λένε όμως να τελειώσουν. Ένας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜούσμουλα. Φάγατε, όσα φάγατε, φρέσκα, από το δένδρο. Κάνατε και μία μαρμελάδα , να τρώτε τον χειμώνα. Οι καρποί στο δένδρο δεν λένε όμως να τελειώσουν. Ένας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕυκολο και γευστικό! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 λίτρο ούζο 1 κιλό ζάχαρη 2 ξυλάκια κανέλα Σε χαμηλή φωτια ανακατευουμε την ζάχαρη μέχρι να πάρει το χρώμα της[...]
Πηγή: cookpad.com/grTo OREOτερο μίλκ σεϊκ!!! Τι χρειαζόμαστε: 3 - 4 μπάλες παγωτό βανίλια 3 OREO μπισκότα φρέσκο γάλα 2 κ.σ. λικέρ (σοκολάτα και irish cream-baileys) Γεμίστε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 350 γραμ. Ροδοπέταλα κατά προτίμηση από εκατόφυλλα ροζ ή λευκά μυρωδάτα. 1 κιλό ζάχαρη 1 κιλό κονιάκ 1 βάζο με φαρδύ στόμιο που κλείνει καλά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 μπουκάλι ρούμι (κατά προτίμηση σκούρο) 2 ζαχαρούχα γάλατα 2 φακελάκια βανιλλίνη 1 εσάνς βανίλλιας Εκτέλεση: Βράζετε το ζαχαρούχο για 3 ώρες[...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 350 g ψιλή ζάχαρη (ή άχνη) τον χυμό ενός λεμονιού τη φλούδα 2 λεμονιών 1l αλκοόλ 45 βαθμών Βάλτε σε πολύ απαλή φωτιά τη ζάχαρη με τον χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ φωτό είναι από το ipodcrates.com Υλικά: (για ένα μέτριο μπουκάλι) 2 κούπες σπόρους από ρόδια 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες βότκα Εκτέλεση: Βάζουμε όλα τα υλικά[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΈνα διαφορετικό λικέρ amaretto, αιρετικό όσο και ενδιαφέρον. Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε, αν τρελαίνεστε να ξαφνιάζετε τους φίλους σας με νέα σπιτικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα πεντανόστιμο λικεράκι που έμαθα απο τη μαμά μου η οποία το έφτιαχνε απο τότε που ήμουν μικρή. Δοκιμάστε το με πάγο ή χωρίς και θα καταλάβετε τι εννοώ. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr