Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.grφρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού ζάχαρη (τόσα ποτήρια όσα και ο χυμός λεμονιού) ξύσμα από 1/2 λεμόνι για κάθε ποτήρι χυμό λεμονιού Διαδικασία Σουρώνουμε το χυμό[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 ml* τεκίλα, λευκή ή κίτρινη 20 ml Cointreau (ή λικέρ triple sec της αρεσκείας μας) 40 ml φυσικός χυμός λάιμ 10-20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης** (ανάλογα με το[...]
Πηγή: gastronomos.gr30 ml βότκα 30 ml λικέρ Crème de Menthe (το πράσινο) - είναι ένα γλυκό λικέρ με άρωμα μέντας που βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε κάβες 30 ml κρέμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr6ο ml τζιν 30 ml χυμός λεμονιού 30 ml απλό σιρόπι ζάχαρης* 4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού (αν δεν βρείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυόσμο· το[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.grΦουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique. Η θέση: Λίγα μέτρα από τον Πύργο του Αϊφελ, στον αριθμό 139 της ιδιαίτερα[...]
Πηγή: gastronomos.gr