κεικ με βρωμη νηστισιμο | νηστισιμα μηλοπιτακια αργυρω | γαλακτομπουρεκο ακης | αμυγδαλωτα συνταγη αργυρω | κουλουρακια νηστισιμα με καροτο | κεικ νηστισιμο με φαρινα | τσιζκεικ ευκολο με γιαούρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις ρακι μπισκοτο ζαχαροκαλαμο καρπουζι

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μεξικάνικο Chili Con Carne

3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο   1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα)  2 έως 4[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Cocktail Γαρίδας

Είναι η κλασική συνταγή γαρίδες cocktail...απόφασίσαμε να την ετοιμάσουμε σε σφηνοπότηρα για να δοκιμάσεις λίγο και να μην βαρύνεις... 30 θερμίδες/Το[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html

Κροστίνι σε 4 εκδοχές

Κροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Το Food States στις ''Ημέρες Γαστρονομίας''

Food States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Εκδρομικό ταπεράκι - ZannetCooks

06/09/13 Πόσες φορές έχετε πει κάτι και όταν τελικά πέσετε μέσα, αναρωτιέστε γιατί αυτό το κάτι δεν ήταν οι αριθμοί του Τζόκερ; Προσωπικά πάρα πολλές.[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Αφιέρωμα GR80’s: vol-au-vents (βολοβάν) με[...]

Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Συμπυκνωμένος Χυμός Τομάτας  - Passata Tomato

Οι τομάτες νομίζω ότι είναι τα μόνα καλοκαιρινά κηπευτικά που με εκπληκτικό τρόπο μετατρέπουν το ηλιακό φως σε λαμπερό χρώμα και αρώματα! Πράγματι χρειάζονται[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Φρέσκος χυμός ντομάτας όλο το χρόνο

Όλοι ξέρουμε ότι οι καλοκαιρινές ντομάτες είναι πολύ πιο νόστιμες και μυρωδάτες , από αυτές που βρίσκουμε στα μαγαζιά όλο τον υπόλοιπο χρόνο, και περισσότερο[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πληθωρικό, αυθεντικό Chili con Carne | Caruso.gr

To Τσίλι κον Κάρνε (chili con carne σημαίνει τσίλι με κρέας) είναι το κεντρικό πιάτο και η επιτομή του Tex-Mex, όλης αυτής της πικάντικης και νόστιμης[...]

Πηγή: caruso.gr
White choco cheese cream...au cafe!

Αν αύριο τσικνίσετε σας το προτείνω ως ένα δροσερό και όχι πολύ γλυκό(παρά την λευκή σοκολάτα) επιδόρπιο. Δεν χρειάζεται πολλά πολλά και αντί να το βάλετε σε[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy