κοτοπιτα συνταγες της παρεας | συνταγες για ευκολα γλυκα ψυγειου | σαλτσα μανιταριων για χοιρινο | λεμονοπιτα πετρετζικης | αρακας χωρις λαδι | γλυκα με ζαχαρουχο | γιουβαρλάκια σούπα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις ρακι ψωμι μανιταρι συκα

Βρέθηκαν 37 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του[...]

6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr

«Σπαγκέτι» από κρόκο αυγού[...]

φωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Καπνιστές χοιρινές μπριτζόλες της έκστασης

Ένα από τα τοπία που συνδέονται με το όνομα “Ελλάδα” στην παγκόσμια ιστορία είναι οι Δελφοί. Το τοπίο αυτό είχε πάντα στο μυαλό μου κάτι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το Food States στις ''Ημέρες Γαστρονομίας''

Food States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
Ένα χριστουγεννιάτικο brunch party

Τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εσάς αλήθεια; Γιατί για μένα πιστεύω να είναι ξεκάθαρο πια... Χριστούγεννα σημαίνουν παιδικές φωνές που χαίρονται με το[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr
Πικάντικα μπαλάκια τυρί

Εντυπωσιακά και γευστικά, είναι ένας γκουρμέ μεζές για ένα καλοκαιρινό cokctail party. Βάλε οποιοδήποτε μυρωδικό σου αρέσει και σέρβιρε τα με δροσερό[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
ΛΙΣΤΑ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!!

ΛΙΣΤΑ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!! More Sharing Services Μπορούν κάποιες τροφές να αποτρέψουν ή να περιορίσουν τις βλάβες που προκαλεί η υπερπαραγωγή[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Μαύρος χοίρος με κόκκινο λάχανο, δαμάσκηνα,[...]

Ο μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μεξικάνικο Chili Con Carne

3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο   1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα)  2 έως 4[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Margarita Chicken

Φιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο σε μαρινάδα που μπορείς να την πιείς στο ποτήρι με ένα γυαλιστερό στεφάνι από αλάτι. Η Μαργαρίτα γίνεται μαρινάδα και[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
«Σπαγκέτι» από κρόκο αυγού[...]

φωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ

100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Καπουτσίνο σουπιάς με αφρό πατάτας και[...]

Συνταγή: Έκτωρ Μποτρίvι (Εttrusco, ξεvοδ. Αthenian Callirhoe) Υλικά (για 10 φλιτζάνια) 600 γρ. ζωμός ψαριών 200 γρ. σουπιά 50 γρ. κρεμμύδι 20 γρ. σκόρδο 30[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Στήθος κοτόπουλο με Mojito σος

Αν το αγαπημένο σου cocktail είναι το mojito, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψεις αυτή τη συνταγή. Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλο, σε σάλτσα από μέντα, ρούμι και[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Smoothie gazpacho με αγγούρι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy