Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Ο μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]
Πηγή: pandespani.comΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦιλέτο κοτόπουλου μαριναρισμένο σε μαρινάδα που μπορείς να την πιείς στο ποτήρι με ένα γυαλιστερό στεφάνι από αλάτι. Η Μαργαρίτα γίνεται μαρινάδα και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlYou are here: Home / ζυμαρικά / Σιρόν Ποντιακό 02/07/2019 by Greekouzina Leave a Comment σιρον-ποντιακό Σιρόν Ποντιακό Σιρόν Ποντιακό Υλικά Για τα φύλλα 4[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ αλεύρι γ.ο.χ κ ίσως λίγο παραπάνω αν κολλάει η ζυμη 2 φακελάκια ξέρη μαγια 2 φλ.τσ. χλιαρο νερό 1/2 φλ.τσ. βιταμ σε θερμοκρασία δωματίου 2 κουτ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό κοκτέιλ θαλασσινών (γαρίδες, μύδια, καλαμαράκια) ξεπαγωμένα, 1 κουταλιά ούζο ανάμικτη με ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]
Πηγή: pandespani.comΜια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com“Κρύο, καιρός για δύο”, λέει η παροιμία. Αλλά ας αφήσουμε και μια πόρτα για κανέναν ακόμη, μια και είμαστε κοινωνικά άτομα συμπληρώνω εγώ, με τον κίνδυνο να[...]
Πηγή: caruso.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕντυπωσιακά και γευστικά, είναι ένας γκουρμέ μεζές για ένα καλοκαιρινό cokctail party. Βάλε οποιοδήποτε μυρωδικό σου αρέσει και σέρβιρε τα με δροσερό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 500 φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 30 γρ. μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό 1 λίτρο ζωμό κότας 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑν το αγαπημένο σου cocktail είναι το mojito, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψεις αυτή τη συνταγή. Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλο, σε σάλτσα από μέντα, ρούμι και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html800 γρ μικρές πατατούλες 1 ποτήρι brandy 2 ποτήρια ζωμό χορταρικών 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο δενδρολίβανο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Καθαρίζουμε καλά τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr