Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Στα ισπανικά η λέξη mojar σημαίνει μουσκεύω ενώ στα αφρικανικά η λέξη mojo σημαίνει κάνω μάγια. Ποια από τις δύο ισχύει δεν γνωρίζω αλλά αυτές είναι οι δύο[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τους καλοκαιρινούς καρπούς με έντονη προσωπικότητα, ρόδινο χρώμα και πολύ άρωμα, το ροδάκινο, αν και θεωρείται φρούτο της αγνότητος, στην πράξη[...]
Πηγή: pandespani.comαπεριτίφ κιρ ρουαγιάλ – Kir Royal με Prosecco Μια ερωτική συνεύρεση δεν μπορεί παρά ν’ αρχίσει με το καλύτερο κάρμα. Εν προκειμένω, την απόλαυση της σύζευξης[...]
Πηγή: pandespani.comΟμολογώ ότι δεν φανταζόμουν στη ζωή μου ότι θα βιώσω την εμπειρία της «quasi-δημοσιογραφικής αποστολής» σε κοσμικό γεγονός με star την Dita von Teese, τη[...]
Πηγή: pandespani.comτάρτα λεμονιού I’m a sweet eater. I love lemon pie and sweet potato pie.Claude Williams When life hands you lemons, make lemonade. Then, find someone whose[...]
Πηγή: pandespani.comΑποφεύγω εδώ και καιρό -για την ακρίβεια ο καιρός μετράει χρόνια- να τρώω μακαρόνια και τα περισσότερα ζυμαρικά εκτός σπιτιού. Με ελάχιστες -δυστυχώς-[...]
Πηγή: pandespani.comΤα καλοκαιρινά όνειρα είναι τεμπέλικα. Έρχονται κάτι μεσημέρια ξαπλωμένα στη σκιά, με το ψιλό αεράκι ίσα να τα δροσίζει και χωρίς φόρα σ’ ακουμπάνε την ώρα[...]
Πηγή: pandespani.com«Σορμπέ τζιν τόνικ να φτιάξουμε…» μου λέει η φίλη μου η Sophie, εξ Ουαλίας ορμώμενη, ένα βράδυ με θερμοκρασία μίνι καύσωνος. «Και γιατί δεν δοκιμάζουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΤα κοκτέιλ με βάση τα καλοκαιρινά φρούτα (δείτε και το Bellini) είναι δροσιστικά, έχουν τρομερή γεύση και κλείνουν το μάτι στις εντυπώσεις με τα ζωντανά τους[...]
Πηγή: pandespani.comΣτη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]
Πηγή: pandespani.comΣτη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σχέση μου με το αγαπημένο ποτό στα κοκτέιλ του ζεύγους F. Scott και Zelda Fitzgerald (και του μεγάλου Gatsby), του Raymond Chandler (και του ντετέκτιβ[...]
Πηγή: pandespani.com15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]
Πηγή: pandespani.comΟ κατά κανόνα υπεραπασχολημένος και εξωστρεφής Νοέμβριος αναλώθηκε στα πηγαινέλα, σε καθημερινές δοκιμές εκτός κουζίνας και γευστικές εκδηλώσεις. Το ρίξαμε[...]
Πηγή: pandespani.com–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]
Πηγή: pandespani.comτάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]
Πηγή: pandespani.com100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΑργά το απόγευμα, φτάνω φορτωμένος ένταση και κούραση μπροστά σ’ αυτή την μαγική πόρτα που στο κουδούνι γράφει τ’ όνομά μου. Η σημειολογία της στιγμής[...]
Πηγή: pandespani.com