Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Μόλις προχωρήσει λίγο η άνοιξη και εμφανιστούν στην αγορά εκείνα τα πιο τσουπωτά, πράσινα σπαράγγια ξυπνάει μέσα η επιθυμία να φτιάξω πάλι «το ριζότο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα! Θα ήταν ψέμματα αν έλεγα ότι δεν υπάρχουν φορές που ο χρόνος με κυνηγάει ανελέητα, που νιώθω άκεφη και δεν έχω διάθεση για μαγειρική και όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): Για το ριζότο: 1 μάτσο πράσινα σπαράγγια 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 1 καρότο 1 κολοκυθάκι 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.gr320 γρ ρύζι για risotto 4 χοντρές (πάχος κόντα στο 1 εκατοστό) φέτες μπέικον 4 κρόκοι αυγού 100 ml φρέσκια κρέμας γάλακτος 100 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 1/4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή: σεφ Δημήτρης Καραγιάννης / Boschetto Υλικά (για 1-2 άτομα) Ζωμός σουπιάς 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα! Θα ήταν ψέμματα αν έλεγα ότι δεν υπάρχουν φορές που ο χρόνος με κυνηγάει ανελέητα, που νιώθω άκεφη και δεν έχω διάθεση για μαγειρική και όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 6 άτομα Υλικά: ½ φλιτζάνι βούτυρο 2 κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 κοφτή κουταλιά καρυ ½ κοφτό κουταλάκι κανέλα 1[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά 350 γρ. ρύζι Καρολίνα 200 γρ. ζαμπόν σε κύβους 150 γρ. τυρί του τοστ σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές αλεύρι 3/4 τον λίτρου ζεστό γάλα αποβουτυρωμένο 50 γρ.[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΣτην αρχή ξεκίνησα να κάνω λαχανόρυζο με κιμά, έπειτα ήθελα λαχανοντολμάδες με μπεσαμέλ αλλά δεν προλάβαινα και είχα ψιλοκόψει και το λάχανο. Κάποια στιγμή[...]
Πηγή: greekmasa.grAπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς ασχολούμενος με το ριζότο είναι τι κάνουμε αν και εφόσον περισσέψει. Δεν συμβαίνει συχνά, στις περισσότερες[...]
Πηγή: pandespani.com