Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Το κριθαράκι ή αλλιώς μανέστρα είναι ζυμαρικό της ελληνικής και ιταλικής κουζίνας με ωοειδές σχήμα – πεπλατυσμένο στο κέντρο και μυτερότερο στα άκρα[...]
Πηγή: magiacook.grΑυτή την εποχή τα σπαράγγια αφθονούν και είχαμε την τύχη να μας δώσουν πολλά και τρυφερά καλλιεργημένα. Μια από τις αγαπημένες μου συνταγές με βασικό[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥΛΙΚΑ 500γρ. πουργούρι Lisko, 125 ml λάδι, 1 λίτρο νερό, 50 γρ. φιδέ, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι, χυμός λεμονιού. Εκτέλεση Βάζουμε το λάδι να βράσει και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚατερίνα Θεολόγου , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά Φλωρίνης. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές