Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Για το πιλάφι 1 νεροπότηρο ρύζι για πιλάφι 1 κουτ σούπας βούτυρο 2 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζ τσαγιού αρακά 1 κόκκινη πιπεριά φρέσκια 3 κουτ σούπας μαύρη[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: 1 κρεμμύδι 2 στήθη κοτόπουλου 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 50 γρ.βούτυρο 1 ματσάκι δεντρολίβανο φρέσκο 1 λίτρο ζωμό βοδινού 300 γρ ρύζι για[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Θα ήταν ψέμματα αν έλεγα ότι δεν υπάρχουν φορές που ο χρόνος με κυνηγάει ανελέητα, που νιώθω άκεφη και δεν έχω διάθεση για μαγειρική και όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για 2 μερίδες Για τον πουρέ αρακά 10 γρ. ελαιόλαδο 20 γρ. κρεμμύδι (σε λεπτές φέτες) 200 γρ. ζωμό κοτόπουλου 200 γρ. αρακά αλάτι Για το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνας μοναδικός συνδυασμός που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 2 ώρες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΡΙ'ΖΙ Ε ΜΠΙ'ΖΙ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΠΙΖΕΛΙΑ (ΑΡΑΚΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ Οταν το ρυζι κανει ριμα με το μπίζι, σαν αποτελεσμα εχουμε ενα απο τα πιο γευστικα και κατα συνεπεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ριζότο που συνηθίζω πολλά χρόνια να φτιάχνω για συνοδευτικό στα κρέατα, είναι απολαυστικό! Φυσικά μπορείτε να βάλετε τη φαντασία[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλή σας μέρα! Θα ήταν ψέμματα αν έλεγα ότι δεν υπάρχουν φορές που ο χρόνος με κυνηγάει ανελέητα, που νιώθω άκεφη και δεν έχω διάθεση για μαγειρική και όχι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠάντα πεινασμένος, πάντα χωρίς χρήματα. Με μπαλωμένα, πολύχρωμα ρούχα (απομεινάρια, το πιθανότερο, πλουσιότερων κουστουμιών), και με μια μάλλον αναρχική[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή είναι εξ ολοκλήρου επίτευγμα της Κικής...επινόηση, εκτέλεση, μέχρι και οι φωτογραφίες δικές της είναι... Η Κική υπήρξε μέγας υποστηρικτής και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΡΥΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Ιδανικός συνδυασμός τριών ειδών ρυζιού...με ποικιλία λαχανικών...δίνει ξεχωριστό άρωμα...αφήνει μία ιδιαίτερη γεύση σε κάθε ουρανίσκο...ακόμη[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά ρύζι Arborio ή μακρύκοκκο: 300 γρ. βούτυρο: 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας αρακάς: 500 γρ. μανιτάρια: 300 γρ. κομμένα σε[...]
Πηγή: icookgreek.com