Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, ½ φλ. περίπου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτή η συνταγή είναι εξ ολοκλήρου επίτευγμα της Κικής...επινόηση, εκτέλεση, μέχρι και οι φωτογραφίες δικές της είναι... Η Κική υπήρξε μέγας υποστηρικτής και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠροετοιμασία 15' - Μαγείρεμα 25' περίπου. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 400 γρ. ρύζι αρμπόριο 150 γρ. απάκι Κρήτης κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 1/2 λίτρο ζωμό βοδινού 1 μικρό κρεμμύδι 60 γρ. βούτυρο 350 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 100 ml λευκό ξηρό κρασί 2 φακελάκια σαφράν 50 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 λίτρο ζωμό βοδινού 1 μικρό κρεμμύδι 60 γρ. βούτυρο 350 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 100 ml λευκό ξηρό κρασί 2 φακελάκια σαφράν 50 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250ml κρασί λευκό 1,3[...]
Πηγή: cooklos.grΈχεις έναν άντρα που είναι το όνειρο εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο. Και δεν είναι απλά ωραίος, σέξι και επιτυχημένος. Μαγειρεύει κι από πάνω για την[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html400γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250ml κρασί λευκό 1,3[...]
Πηγή: cooklos.grΗ Μαγειρίτσα νομίζω είναι ένα φαγητό που η το λατρεύεις η το μισείς. Εγώ ανήκω στους πρώτους το λατρεύω ενώ γενικά δεν μου αρέσει το συκώτι. Σκέφτηκα και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4-6 άτομα 6-7 φλ. (περίπου) καυτό ζωμό βοδινού (σπιτίσιος καλύτερα), 3 πρέζες ίνες ζαφοράς, 3 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 350γρ. καρέ από αρνάκι χωρίς λίπος, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν, ½ γλ. κρασί Μαδέρα, ½ φλ. σκούρο ζωμό κρέατος, λίγο παντζάρι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΙΖΟΤΟ Το ριζότο με σαρφάν ( κρόκο Κοζάνης ), πολύ συχνά συγχεέται με το ριζότο αλα μιλανέζε . Υπάρχουν βέβαια πολλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr