Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
ΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈχεις έναν άντρα που είναι το όνειρο εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο. Και δεν είναι απλά ωραίος, σέξι και επιτυχημένος. Μαγειρεύει κι από πάνω για την[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο πιλάφι αυτό θυμίζει αρκετά το ινδικό μπιριάνι και είναι έξοχη λύση για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρέματα των τελαυταίων ημερών: ρεβύθια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ριζότο είναι ένα πιάτο καθαρά ιταλικό, και μάλιστα με προέλευση από την Βόρεια Ιταλία. Είναι γνωστό για τον ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματός του, ο οποίος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΑπλό και οικονομικό πιάτο της εποχής. Ο συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών με ρύζι δίνει πάντα νόστιμα, υγιεινά και χορταστικά πιάτα. Στην κρητική κουζίνα είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα από τα ωραιότερα φαγάκια της σμυρναίικης κουζίνας!! Η πεθερά μου συνήθιζε να το κάνει με συκωτάκια, εγώ το φτιάχνω με μοσχαράκι κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Ριζότο είναι ιταλικό φαγητό που απαιτεί ιδιαίτερο τρόπο μαγειρέματος και δεν πρέπει να συγχέεται με διάφορα .....πιλάφια. Προϋποθέτει βέβαια συγκεκριμένο[...]
Πηγή: komothnh.pblogs.grΥλικά (για 4 μερίδες) : Για το ριζότο 300 γρ. ρύζι κίτρινο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κύβο βοδινό 1 κρ/πότηρο λευκό κρασί 1 L νερό λίγο αλάτι Για τη σάλτσα: 1 μεγάλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή η συνταγή είναι εξ ολοκλήρου επίτευγμα της Κικής...επινόηση, εκτέλεση, μέχρι και οι φωτογραφίες δικές της είναι... Η Κική υπήρξε μέγας υποστηρικτής και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ " Αχτίδα" μου με έπιασε να ...τσιμπάω μια δαγκάνα..μετά απο όσα έκανα νομίζω έχω το δικαίωμα! Η καινούργια μου πήλινη γάστρα φίλοι μου που την αγόρασα απο[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι πεντονόστιμη και τρώγεται ως κυρίως πιάτο- δεν χρειάζεται δηλαδή συνοδευτικό γιατί περιέχει, εκτός από ρύζι, λαχανικά, κοτόπουλο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛεμονάτο, νηστίσιμο. υγιεινό! Πιάτο ελληνικό, από τα πιο αναγνωρίσιμα ως τέτοιο, συνήθως έχει ενήλικους φίλους. Τα παιδιά αναγνωρίζουν την αξία του αργότερα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά για 4 άτομα 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, ½ φλ. περίπου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνας μοναδικός συνδυασμός που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 2 ώρες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr