Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά θαλασσινά (μύδια, γαρίδες, καραβίδες) 1,5 κιλό πεσκανδρίτσα ή μπακαλιάρος 500 γρ. ουρές, χωρίς κόκαλα και πέτσα ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ρύζι μπονέτ | γαρίδα | μύδια | σουπιά | καλαμάρι Διαφημίσεις 400 γραμ. ρύζι κίτρινο,[...]
Πηγή: toarkoudi.grυλικά γιά 6 άτομα 1,5 κιλό μύδια με το κέλυφος 500 γρ. ρύζι τύπου καρολίνα 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 μπουκάλι μπύρα 500ml 5 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 6 γαρίδες 6 καραβίδες 12 μύδια 6 στρείδια 10 - 15 ντοματίνια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 φλυτζ. τσαγιού κρασί 2 φλυτζ. τσαγιού ρύζι 1 κουτ. γλυκού αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΜπήκε ο Σεπτέμβρης και οι διακοπές έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί, τουλάχιστον για μένα. Κι όμως το καλοκαίρι κρατάει ακόμα, ο ήλιος καίει, κάνει ζέστη, ανοίγω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 κιλό μύδια με το κέλυφος 6 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 16 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα 1 πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.gr1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 2 πιπεριές κίτρινες και κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια[...]
Πηγή: argiro.gr350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ " Αχτίδα" μου με έπιασε να ...τσιμπάω μια δαγκάνα..μετά απο όσα έκανα νομίζω έχω το δικαίωμα! Η καινούργια μου πήλινη γάστρα φίλοι μου που την αγόρασα απο[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΥΔΙΑ Το ειδικό ρύζι. Στα καλύτερα εστιατόρια της Ιταλίας το risotto γίνεται με ρύζι Vialone nano ή Carnaroli και δευτερευόντως με Arborio ή Baldo.Το[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr