Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Πίλάφι, το πιο γρήγορο και εύκολο στο μαγείρεμα και ταυτόχρονα αγαπημένο φαγητό των παιδιών μου. Το μαγειρεύουμε σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα για να υπάρχει[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΙΛΑΦΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΟ (ÇEVİRME PİLAV) Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια πάρα πολύ νόστιμη αλλά και με εντυπωσιακή εμφάνιση συνταγή, απο την τούρκικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 φλ. ρύζι 2 κ.σ. βούτυρο 5 φλ. νερό ή ζωμό κότας 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο Για τη σάλτσα κιμά 400 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο (1 φορά περασμένο στη μηχανή του[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα 2[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα 2[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. τσαγιού ρύζι 2 κ.σ. βούτυρο 5 φλ. τσαγιού νερό ή ζωμό κότας 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο Για τη σάλτσα κιμά 400 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο (1 φορά περασμένο[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα σας! Καλή εβδομάδα! Είχα κάτι γλυκοπατάτες και τις κοίταζα για μέρες, σκεφτόμουν τι να τις κάνω. Ετσι αποφάσισα το ριζότο με το ρίσκο να μην το φάει[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα σας! Καλή εβδομάδα! Είχα κάτι γλυκοπατάτες και τις κοίταζα για μέρες, σκεφτόμουν τι να τις κάνω. Ετσι αποφάσισα το ριζότο με το ρίσκο να μην το φάει[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΙΛΑΦΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΟ (ÇEVİRME PİLAV) Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια πάρα πολύ νόστιμη αλλά και με εντυπωσιακή εμφάνιση συνταγή, απο την τούρκικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr