Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. ρύζι μπασμάτι 2 λίτρα νερό 1 κ.σ. αλάτι 1 φλ. βερίκοκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού σταφίδα κορινθιακή (μαύρη) 1/2 φλ. τσαγιού δαμάσκηνα[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. τσαγιού ρύζι για πιλάφι (µακρύκοκκο) 4 φλ. τσαγιού ζωµός κότας και κρέατος (ζεστός) 3 κ.σ. βούτυρο 1 µικρό ξερό κρεµµύδι ψιλοκοµµένο 250 γραµµ.[...]
Πηγή: argiro.grΟι αγκινάρες είναι ακόμη στο φόρτε τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, πριν τελειώσει ο ανοιξιάτικος καιρός τους, να σας ανταμείψω με μια εμβόλιμη[...]
Πηγή: pandespani.comριζότο με πορτσίνι και κανθαρέλλες Το 1638, η γεννημένη στη Φλωρεντία και μεγαλωμένη στο Παλάτσο Πίττι μισό-Αψβούργα Μαρία των Μεδίκων δραπέτευσε από τη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]
Πηγή: caruso.gr2/11/13 Έχω ερωτευτεί αυτές τις κολοκύθες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή την περίοδο. Σε όλα τα μεγέθη και τόσοοοο χαριτωμένες. Αν δεν είχα καθιερώσει να[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV) Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣυνταγή από την Ρίτα Ζούλοβιτς. Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι, καστανό, αναποφλοίωτο 1 φλιτζ. ρύζι άσπρο 3 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. αλάτι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr250 γρ.ταϊλανδέζικο αρωματικό ρύζι (γιασεμιού) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. γλυκομπίζελα 100 γρ. καρότα 2 ντομάτες 1 ροδέλα φρέσκος ανανάς 4 κ.σ.λάδι 4 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ.ταϊλανδέζικο αρωματικό ρύζι (γιασεμιού) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. γλυκομπίζελα 100 γρ. καρότα 2 ντομάτες 1 ροδέλα φρέσκος ανανάς 4 κ.σ.λάδι 4 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό καιρό ήθελα να φτιάξω ένα ριζότο που, αν και είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, τώρα τελευταία το παραμέλησα λίγο. Εχθές, αγόρασα άγριο ρύζι agrino (αυτό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοναδική συνταγή που η πλούσια γεύση της θα σας καθηλώσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 3 κούπες ζωμό λαχανικών 1/2 κουταλάκι τσαγιού νήματα σαφράν ή κουρκουμά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μαργαρίνη ή λάδι 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr