Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 2 κιλά κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1,5 κιλά πατάτες 750 γραμ. αγκινάρες 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμός[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΘεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 2 ) 1 μεσαία μελιτζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε φέτες οριζοντίως 300γρ. κατσικίσιο τυρί 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: sidages.grΓεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜία ιδιαίτερη συνταγή για τους λάτρεις της αγκινάρας. Συνταγή : Mime.com Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα νηστίσιμα και τα λαδερά φαγητά σκιαγραφούν ένα μέρος του χαρακτήρα της ελληνικής κουζίνας είτε η θέση τους στο τραπέζι συνδεθεί με την ορθόδοξη χριστιανική[...]
Πηγή: pandespani.comΓιατί άραγε; Γιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομά αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαι αυτή την εβδομάδα πιστοί στο ραντεβού μας !!! Το μενού μας πανέτοιμο,απλό και εύκολο για κάθε νοικοκυρά,εργαζόμενη και μη. Και επειδή μας το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr