Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά: 8 μέτριες ώριμες Ντομάτα(ες) 2 μικρά Κολοκυθάκια 2 Καρότο(α) 1 Κρεμμύδι(α) 1 σκελίδα Σκόρδο 2 Αυγό(ά) 3 -4 κουτ. σουπ. Γάλα μερικά φυλλαράκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.com900γρ. φασολάκια φρέσκα 3 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους 4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο (3 πράσα περίπου) 4 λίτρα νερό 4½ φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου 1 ματσάκι[...]
Πηγή: cooklos.grComments are closed. Τα θράψαλα είναι της ίδιας οικογένειας με τα καλαμάρια αλλά πολύ πιο φθηνά αλλά εξίσου νόστιμα. Τη συνταγή αυτή την έφτιαξα πριν τρία[...]
Πηγή: kopiaste.info900γρ. φασολάκια φρέσκα 3 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους 4 φλιτζ. πράσο ψιλοκομμένο (3 πράσα περίπου) 4 λίτρα νερό 4½ φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου 1 ματσάκι[...]
Πηγή: cooklos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚι εδώ η παράδοση δεν αναιρεί την πρωτοτυπία. Καμιά φορά γίνεται ενδιαφέρον, πέρα από νόστιμο, να εκπλήσσει κανείς ένα καθιερωμένο γιορταστικό τραπέζι με[...]
Πηγή: pandespani.com250 γρ. αποφλοιωμένος αρακάς 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φρέσκο κρεμμύδι 8 φύλλα μέντας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 250 ml. μοσχαρίσιος ζωμός 100 ml. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook26/5/16 Δροσερά φασολάκια με σουσάμια και μαρινάτα φιλετάκια για σήμερα. Το πιάτο είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από τον τίτλο του. Απλά ρίξτε μια ματιά.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜελιτζάνες σκορδάτες, ψητές στον φούρνο. Μεζεδάκι εύκολο και σούπερ νόστιμο! Αν και μελιτζάνες βρίσκουμε πια όλον τον χρόνο, οι πιο νόστιμες είναι αυτές του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα: 2 κούπες ρύζι 1 κούπα αρακά λίγη μέντα (ή δυόσμο) κ βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι λευκό 1/2 κούπα λευκό κρασί (της αρεσκείας μας) 1[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ για 6 άτομα Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κομμάτια 4 αγκινάρες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 180 γρ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr