νηστισιμο γλυκο με ινδοκαρυδο | συνταγη ρυζογαλο αργυρω | λικερ καφε με κοκκους καφε | ογκρατεν λαχανικων ακης | κιμαδόπιτα μαμαλάκης | σάλτσα κοκκινιστη με μανουρι | cheesecake με μορφατ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις σοκολατα μπακαλιαρος

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπριάμ με μαριναρισμένη παντσέτα και μοτσαρέλα[...]

Αναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μπριάμ με μαριναρισμένη παντσέτα και μοτσαρέλα στο φούρνο Μια ιδιαίτερη και[...]

Πηγή: sintayes.gr
Πλούσιες πατάτες γιαχνί

Πλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Ένα διαφορετικό μπριάμ

4 κολοκυθια 2 μελιτζανες 4 πατατες 1 πιπερια πρασινη 2 πιπεριες φλωρινης 1 κρεμμυδι αλατι πιπερι σκορδο λαδι ριγανη 150γρ. φετα 4 ντοματες σε ροδελες 8[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Κασουλέ (Γαλλική φασολάδα)

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

Η σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]

Πηγή: caruso.gr
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ //[...]

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Conchiglioni , δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα. Οπως όλα τα ανάλογα είδη ζυμαρικών ([...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Bao buns με καραμελωμένη πανσέτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά: το υπέροχο κοφτό[...]

Γλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]

Πηγή: pandespani.com
Πράσα με πανσέτα χοιρινή στη πήλινη γάστρα[...]

1 1/2 κιλό πράσα 1 κιλό πανσετα χοιρινή 1 ρίζα σέλερι 1 ποτήρι λευκό κρασί Ελεολαδο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες 3-4 εκατοστά. Ψύλλο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ρατατούιγ το γαλλικό τουρλού λαχανικών

Γαλλίδα ή Ελληνίδα με... μεσογειακό ταμπεραμέντο και καλοκαιρινή διάθεση; Ratatouille γαλλιστί... τουρλού ελληνιστί! Η χαρά του καλοκαιρινού λαχανικού,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Αρακάς με πατάτες και παντσέτα

1 κιλό αρακάς καθαρισμένος  2 πατάτες  700 γρ. ώριμες ντομάτες  ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο  1 ή 2 ξερά κρεμμύδια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια  αλάτι, πιπέρι, λίγη[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Σελινόριζα: άσχημη και πολλαπλώς υπέροχη

Το χοιρινό με σέλινο – στην ουσία με σελινόριζα - και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρατατούιγ ή τουρλού λαχανικών;

Γαλλίδα ή Ελληνίδα με... μεσογειακό ταμπεραμέντο και καλοκαιρινή διάθεση; Ratatouille γαλλιστί... τουρλού ελληνιστί! Η χαρά του καλοκαιρινού λαχανικού,[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Tapas

Στην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Πλούσιες πατάτες γιαχνί

Πλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Πρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Τάρτα με αγκινάρες και καπνιστή πανσέτα

Οι αγκινάρες ακόμη στην εποχή τους κι εμείς τις αγαπάμε πολύ. Παρόλο που τις έχω μαγειρέψει με πολλούς τρόπους σε ανάρτηση υπάρχουν μόνο λίγες συνταγές .[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Στα Ξύγκια

Το έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Πράσα με χοιρινό στη γάστρα

Από τα αγαπημένα μου φαγητά φίλοι μου είναι αυτό.. και σήμερα είπα να το κάνω στη γάστρα μα το έβγαλα μια φωτογραφία πριν το βάλω στο φούρνο για να σας το[...]

Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr
ΤΟΥΡΛΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ♦♦ TRACCHIE DI[...]

ΤΟΥΡΛΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ Θα μου πειτε οτι ειναι καλοκαιρινο αυτο το φαϊ και μαλλον θα εχετε δικιο, αλλα μεχρι να φτασει η σειρα του για αναρτηση,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy