Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Γευστικό ταξίδι στην Κύθνο! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το ταξίδι μας στις Κυκλάδες συνεχίζεται και μετά την όμορφη Τζιά -Κέα σειρά έχει[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Οι μπάμιες δεν είναι μόνο για κύριο πιάτο αλλά και για ορεκτικό. Τις έχετε δοκιμάσει τηγανητές; Κάποια φορά μου είχαν περισσέψει τόσες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grντοματοσαλάτα με μυρωδικά και βαλσάμικο 4-5 ελιές πράσινες 4-5 ελιές καλαμών ή ξυδάτες 1 φλιτζ. μαρούλι ή άλλα φυλλώδη λαχανικά ½ ποσότητα dressing σκόρδου 2[...]
Πηγή: cooklos.grComments are closed. Το μυλοκόπι είναι ένα νόστιμο ψάρι που έκανα έχοντας το Μπριάμ στο μυαλό. Με αυτό τον τρόπο έχουμε το ψάρι με τα λαχανικά σαν[...]
Πηγή: kopiaste.infoΚαι αυτή την εβδομάδα πιστοί στο ραντεβού μας !!! Το μενού μας πανέτοιμο,απλό και εύκολο για κάθε νοικοκυρά,εργαζόμενη και μη. Και επειδή μας το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr2½ κιλά μελιτζάνες 2-3 σκελίδες σκόρδο 150ml ξύδι 350ml νερό λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κοφτή κόκκινο πιπέρι γλυκό 2 κ.σ. κοφτές ρίγανη αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΒενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι μιας και μπήκαμε πια στην Τυρινή εβδομάδα, τι άλλο?? Μεζεδάκια με τυράκι!! Τυράκι αγαπημένο. Τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία (πρωτεΐνες, ασβέστιο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : δύο ψάρια 600 έως 800 γρ. το καθένα, διαλέγω κατά προτίμηση συναγρίδες ή φαγκρί ή τσιπούρες, φρέσκα ή κατεψυγμένα 750γρ. μπάμιες φρέσκες ή κατ/νες ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής μελιτζάνες φλάσκες: 6 μεγάλες λουκάνικο: 200 γρ., χωριάτικο, ψιλοκομμένο μανιτάρια: 200 γρ., κομμένα σε φέτες ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού του[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο κότσι έχει τρυφερό κρεατάκι και το τιμούμε συνήθως στις γιορτές των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Στο δικο μας σπίτι , πολύ πιο συχνά. Υλικά για 4[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Θράψαλα γεμιστά με σάλτσα ούζου" Υπέροχο φαγάκι, καταπληκτικός μεζές! Χωρίς πολλά λόγια.... Υλικά 4 μεγάλα θράψαλα 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 2 -3[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr