Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Λίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά : δύο ψάρια 600 έως 800 γρ. το καθένα, διαλέγω κατά προτίμηση συναγρίδες ή φαγκρί ή τσιπούρες, φρέσκα ή κατεψυγμένα 750γρ. μπάμιες φρέσκες ή κατ/νες ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grντοματοσαλάτα με μυρωδικά και βαλσάμικο 4-5 ελιές πράσινες 4-5 ελιές καλαμών ή ξυδάτες 1 φλιτζ. μαρούλι ή άλλα φυλλώδη λαχανικά ½ ποσότητα dressing σκόρδου 2[...]
Πηγή: cooklos.grΟι μπάμιες είναι ένα υπέροχο λαχανικό του καλοκαιριού, το οποίο αυτό το μήνα βρίσκεται στα τελειώματά του. Φυσικά, μπάμιες μπορούμε να βρούμε όλο το χρόνο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr... εν αρχή ην η λαγάνα ... ... γιατί έχουμε ξεχάσει την γεύση της και μάταια ψάχνουμε να την βρούμε σε έτοιμα παρασκευάσματα! ... έτσι την φτιάχνουμε μόνοι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grComments are closed. Το μυλοκόπι είναι ένα νόστιμο ψάρι που έκανα έχοντας το Μπριάμ στο μυαλό. Με αυτό τον τρόπο έχουμε το ψάρι με τα λαχανικά σαν[...]
Πηγή: kopiaste.infoΟ Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.gr