Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ | ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Ποιος δεν αγαπά τα καλαμάρια; Πιθανώς μιλάμε για το πιο αγαπημένο πιάτο θαλασσινών ειδικά στα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΟποιος γυρίζει μαθαίνει, δεν λέει ο λαός μας ??? Έτσι κι εγώ λοιπόν, πηγαίνοντας σ’ ένα γάμο το Σάββατο και μετά στο τραπέζι, έμαθα από τον φίλο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό πού να αρχίσω και πού να τελειώσω δεν ξέρω, για να σας πω όλα όσα έγιναν χτες βράδυ. Όλη τη βδομάδα, ζύμωνα κριτσίνια, ψωμιά, κουλούρες, μπισκότα και όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάποιες φορές όταν πέφτω πάνω σε άνθρωπο μερακλή, που κάνει απλά και νόστιμα πράγματα με τα χέρια του, πολύ το χαίρομαι. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜαστιχωτά και πεντανόστιμα, τα καλαμαράκια αυτά είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική στα «λαδερά» τηγανητά αντίστοιχά τους. Συνταγή : γαστρονόμος Μερίδες[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ πεθερά μου συνήθιζε πάρα πολύ τις τηγανητές μπάμιες και τις προτιμούσε περισσότερο από τις μαγειρευμένες. Τις μάζευε λίγες-λίγες από τον κήπο της και τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr3 Νηστίσιμα φαγητά εύκολα και νόστιμα! Η μέρα για την μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής πλησιάζει αν έχεις αποφασίσει να νηστέψεις και ψάχνεις συνταγές εύκολες [...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΤηγανιτά σάντουιτς μελιτζάνας με γέμιση από σολωμό και τυρί κρέμα και μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. σολωμό καπνιστό ή κονσέρβα 100 γρ. τυρί κρέμα (πχ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.grΕκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα μύδια και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Κρατάμε όσα ανοίξουν και πετάμε τα κλειστά.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami