Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Μπριάμ και τουρλού. Αυτές τις λέξεις, σαν ορισμούς πιάτων, δεν μπορώ να τις καταχωρήσω στη γνώση μου. Δεν σημαίνουν τίποτα στην ελληνική γλώσσα, κανείς δεν[...]
Πηγή: tastefull.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα. Συνταγή : Κλεομένης Ζουρνατζής. Μερίδες : για 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά συνταγής 500 γρ. πατάτες μέτριες ή μικρές 200 γρ. φασολάκια πράσινα 1 κουτί τόνο στραγγισμένο (ή σολομό καπνιστό φιλέτο) 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 6 άτομα) 3-4 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους του 1½ εκ., αλάτι χοντρό, 1 μικρή κονσέρβα (50 γρ. περίπου) φιλετάκια αντσούγιας, 5 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 24 μύδια μεγάλα με το κέλυφος 1 φλιτζάνι τσαγιού από το ζωμό που έβρασαν τα μύδια Για τη γέμιση: 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΜετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣήμερα περιμέναμε κόσμο για φαγητό. Χτες όμως το χαμε ρίξει στις βόλτες. Που σημαίνει ότι σπίτι δεν είχα ούτε αυγό. Μόνο κάτι ασπράδια από την περασμένη[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grMidye Dolması (Μύδια γεμιστά) Πολλές είναι οι εικόνες απο υπαίθριο φαγητό στην Istanbul. Δυο όμως είναι πιο συχνές, νόστιμες και γραφικές: Τα σιμίτια και τα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr