κουλουρακια βανιλιας βεφα | χοιρινο με πρασα ακης | μακαρονοσαλατα με τονο αργυρω | γλασο βασιλοπιτας παρλιαρος | επικαλυψη βασιλοπιτας | χοιρινη πανσετα δρισκας | τρουφακια ακης | φαγητα με παντσετες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις ηλιελαιο τσιπουρο κροκαδι ινδοκαρυδο

Βρέθηκαν 218 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μελιτζάνες και κολοκυθάκια τηγανιτά

Οποιος γυρίζει μαθαίνει, δεν λέει ο λαός μας ??? Έτσι κι εγώ λοιπόν, πηγαίνοντας σ’ ένα γάμο το Σάββατο και μετά στο τραπέζι, έμαθα από τον φίλο και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
ΜΠΑΜΙΕΣ BHAJI (भिंडी भाजी)

Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Εβδομαδιαίο μενού Νο 9

Καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε! Μετά από μια μικρή απρόοπτη απουσία λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος σήμερα και πάλι μαζί με ένα μενού για την[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Υλικά 500 γρ. ζυμαρικά σε σχήμα καλαθιού ή κοχυλιού ή ότι σχέδιο θέλουμε, βρασμένα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]

Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.gr
Ντολμάδες με γούλα (σέσκουλα) και γέμιση κιμά ή[...]

Τα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Παρουσίαση των βιβλίων Ψωμιά και ζύμες,[...]

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω δεν ξέρω, για να σας πω όλα όσα έγιναν χτες βράδυ. Όλη τη βδομάδα, ζύμωνα κριτσίνια, ψωμιά, κουλούρες, μπισκότα και όλα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί (νηστίσιμο ή με[...]

Από τους ωραιότερους συνδυασμούς υλικών! Ιδανικό για τη νηστεία των Χριστουγέννων που αρχίζει αύριο! Η γεύση και η μυρωδιά του μάραθου είναι συνδεδεμένη με[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
μύδια με πάπρικα και μυρωδικά

Αν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]

Πηγή: pandespani.com
μοτσαρελάκια και ντοματίνια: the pesto way

Μοτσαρελάκια και ντοματίνια – backstage: Το ρολόι στο παραπέντε, το δείπνο οργανωμένο πλήρως σε στάδια και χρονικά, η custard για το γλυκό φτιαγμένη, το[...]

Πηγή: pandespani.com
Κρεμμύδια γεμιστά με τόνο

Υλικά 8 μεγάλα κρεμμύδια 400 γρ. τόνος κονσέρβας στραγγισμένος από το λάδι του 100 γρ. ψωμί μουλιασμένο σε λίγο νερό και στυμμένο 2 σκελίδες σκόρδου 1[...]

Πηγή: icookgreek.com
Σελινόριζα και πέρκα με κρασί

Σήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Mille feuille μελιτζάνας - πατάτας με[...]

Η αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ (İMAM BAYıLDı)

Το ιμάμ μπαϊλντί είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Δεν είμαστε ειδήμονες στην τούρκικη γλώσσα, αλλά "ιμάμ μπαϊλντί" σημαίνει "ο[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Παπουτσάκια με κοτόπουλο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Αγκινάρες στο λάδι

Υλικά Για 1 δοχείο του 1 λίτρου καρδιές αγκινάρας 600 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες κόκκινες πιπεριές 2 ψημένες, κομμένες σε λωρίδες αντσούγια 2-3 φιλετάκια,[...]

Πηγή: icookgreek.com
Το κουτί της Πανδώρας είχε γλώσσες

Από food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy