λουκουμαδες φουρνου νηστισιμοι | γλυκο με ζαχαρουχο γαλα και κακαο | πρασοσελινο με χοιρινο στη χυτρα | γαλοπουλα στη γαστρα αργυρω | ρεβυθια φαγητο | πως μαγειρευω φασολακια | συνταγες για ψωμακια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις πορτοκαλι ωμοπλατη καλαμαρι

Βρέθηκαν 66 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μανιτάρια γεμιστά με τυριά

Μεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πορτομπέλο γεμιστά με σιτάρι

Γεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Tortellini Καλοκαιρινά

Εύκολο και γρήγορο πιάτο με αγαπημένα γεμιστά ζυμαρικά με προσούτο ή μανιτάρια, σε μια πιο διαιτητική, καλοκαιρινή εκδοχή. Είναι ένας εξαιρετικός διατροφικά[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
η μακαρονάδα της Αιμιλίας ή των τοξοτών

αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]

Πηγή: pandespani.com
Πορτομπέλο γεμιστά με ξινομυζήθρα και καπνιστό[...]

4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο 5 κουτ. σούπας ξινομυζήθρα 1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα από baby σπανάκι ή ρόκα (χωρίς τα κοτσάνια) 120 γρ. νούμπουλο* ή[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γκρατέν με φασολάκια πράσινα

Η διαιτητική εκδοχή ενός γκρατέν σε ένα πολύ χορταστικό πιάτο, που μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή κυρίως, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το μόνο που θα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αγγλία: Πίτσα με αρακά και δυόσμο

Δυο εμβληματικά υλικά της παρεξηγημένης εγγλέζικης κουζίνας σε μια πίτσα που βάζει γκολ στο καλοκαίρι! Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 200 γρ. αρακάς 100[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ριζότο  με Αγκινάρες και Κρόκο Κοζάνης

Ο Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ριζότο με αγκινάρες κι άλλο ένα βραβείο

Στις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Ριζότο πολύχρωμο (αφιερώνω στον μεγάλο μου γιο)

Το ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Μανιτάρια γεμιστά με κιμά

Τι χρειαζόμαστε: 10 μεγάλα μανιτάρια champignon 250 γρ. κιμά 1 καρότο στο μούλτι 1/2 κρεμμύδι στο μούλτι 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1/2 κούπα χυμό ντομάτας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κολοκυθάκια λαδερά του Καρδινάλιου

Κολοκυθάκια στο φούρνο μούρλια! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες 4-5 ντομάτες ψιλοκομμένες ή pummaro Λάδι 200 γρ. ζαμπόν σε φέτες 350[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Pelmeni σε κόκκινη σάλτσα με Βασιλικό

Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γεμιστές μελιτζάνες με ζαμπόν και τυρί

Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 πολύ μεγάλες μελιτζάνες ή 6 μέτριες/μεγάλες, 4 κουταλιές ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειμμα, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ντομάτες γεμιστές με κιμά

Τι χρειαζόμαστε: 14 ντομάτες 1 κιλό κιμά 1 κρεμμύδι μαϊντανός αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 15 κουταλάκια του γλυκού ρύζι τριμμένο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχάρι μουσταρδάτο και πολέντα με αρακά

Για την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

150γρ. αγκινάρες 1 μικρό κρεμμύδι 200γρ. μανιτάρια 50γρ. ζαμπόν 1 κουταλιά τριμμένο ψωμί 3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κούπα λευκό[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Ο αποδομημένος μουσακάς της Ιθάκης

Η Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σεπτέμβρης και στα γεμιστά

Ναι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy