Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Μεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕύκολο και γρήγορο πιάτο με αγαπημένα γεμιστά ζυμαρικά με προσούτο ή μανιτάρια, σε μια πιο διαιτητική, καλοκαιρινή εκδοχή. Είναι ένας εξαιρετικός διατροφικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.com4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο 5 κουτ. σούπας ξινομυζήθρα 1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα από baby σπανάκι ή ρόκα (χωρίς τα κοτσάνια) 120 γρ. νούμπουλο* ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ διαιτητική εκδοχή ενός γκρατέν σε ένα πολύ χορταστικό πιάτο, που μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή κυρίως, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το μόνο που θα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔυο εμβληματικά υλικά της παρεξηγημένης εγγλέζικης κουζίνας σε μια πίτσα που βάζει γκολ στο καλοκαίρι! Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 200 γρ. αρακάς 100[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤι χρειαζόμαστε: 10 μεγάλα μανιτάρια champignon 250 γρ. κιμά 1 καρότο στο μούλτι 1/2 κρεμμύδι στο μούλτι 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1/2 κούπα χυμό ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚολοκυθάκια στο φούρνο μούρλια! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες 4-5 ντομάτες ψιλοκομμένες ή pummaro Λάδι 200 γρ. ζαμπόν σε φέτες 350[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 4 πολύ μεγάλες μελιτζάνες ή 6 μέτριες/μεγάλες, 4 κουταλιές ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειμμα, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι χρειαζόμαστε: 14 ντομάτες 1 κιλό κιμά 1 κρεμμύδι μαϊντανός αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 15 κουταλάκια του γλυκού ρύζι τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.com150γρ. αγκινάρες 1 μικρό κρεμμύδι 200γρ. μανιτάρια 50γρ. ζαμπόν 1 κουταλιά τριμμένο ψωμί 3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κούπα λευκό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.gr