Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 131 συνταγές
Στις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔυο εμβληματικά υλικά της παρεξηγημένης εγγλέζικης κουζίνας σε μια πίτσα που βάζει γκολ στο καλοκαίρι! Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 200 γρ. αρακάς 100[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr2 κρεμμύδια 50 ml. λάδι 20 γρ. βούτυρο 150 γρ. ρύζι Αρμπόριο 50 ml. ξηρό σέρι 200 γρ. αρακά 4 λεπτές φέτες τυλιγμένο ζαμπόν,κομμένο σε λεπτές λωρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ρύζι είναι το καλύτερο συνοδευτικό για κρέατα, είτε ψητά, είτε κοκκινιστά, είτε ψητά της κατσαρόλας. Με την φαντασία μας και υλικά της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤι χρειαζόμαστε: 10 μεγάλα μανιτάρια champignon 250 γρ. κιμά 1 καρότο στο μούλτι 1/2 κρεμμύδι στο μούλτι 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1/2 κούπα χυμό ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚολοκυθάκια στο φούρνο μούρλια! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες 4-5 ντομάτες ψιλοκομμένες ή pummaro Λάδι 200 γρ. ζαμπόν σε φέτες 350[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε κόκκινη σάλτσα ή ντοματόσουπα με Βασιλικό και Παρμεζάνα: Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο Pelmeni έτοιμα ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό φασολάκια 2 κρεμμύδια 500 γρ. μανιτάρια 40 γρ. αλεύρι 240 ml γάλα (2% ή πλήρες) 30 γρ. τυρί (παρμεζάνα ή regatto light) (κάποιες φορές εγώ βάζω και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ διαιτητική εκδοχή ενός γκρατέν σε ένα πολύ χορταστικό πιάτο, που μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή κυρίως, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το μόνο που θα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami