πορτοκαλοπιτα με σιμιγδαλι χοντρο | γρηγορη σως για ρυζι | κρυα σαντουιτς με αραβικη πιτα | γλυκες αυγοφετες στο φουρνο | κολοκυθοπιτα γλυκια με αλευρι | σταφυλι γλυκο κουταλιου βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις λικερ φουσιλι φιλαδελφεια δεντρολιβανο

Βρέθηκαν 66 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τα κρητικά: μελιτζάνες με ξινόχοντρο

Το συγκεκριμένο φαγητό ανήκει στα top 10 των αγαπημένων μου. Οι μελιτζάνες κάνουν δειλά – δειλά την εμφάνισή τους και ο τρόπος μαγειρέματός τους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ ♦♦[...]

ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ : ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ Μόλις περάσει το Πάσχα και ενώ το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, γίνεται και ο ...[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σνακ για την παραλία !

Τώρα το καλοκαίρι περνάμε μαζί με τα παιδιά μας αρκετές ώρες στην παραλία , κολυμπάμε και παίζουμε μέχρι να νυχτώσει , τι γίνετε όμως με το φαγητό των παιδιών[...]

Πηγή: 4lifeidea.blogspot.gr
Πώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο

Πώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Μοσχαρι γεμιστο με ζαμπον

Υλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]

Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ABANT KEBAB ♦♦ ABANT[...]

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ABANT KEBAB Η ειδυλιακή λίμνη Abant ( Abant Gölü) σχηματίστηκε απο μια καθίζηση του εδάφους και σήμερα, μαζί με την γύρω περιοχή[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σεπτέμβρης και στα γεμιστά

Ναι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Του κρεμμυδιού τα φύλλα

Σε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες με κρέμα γάλακτος

Μια πεντανόστιμη συνταγή με μελιτζάνες και κρέμα γάλακτος που σε συνδιασμό με το τυρί και το ζαμπόν τρελλαίνει τον ουρανίσκο. Τι χρειαζόμαστε: 6 μελιτζάνες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αγκιναρες γεμιστες

Υλικά 4 μεγάλες αγκινάρες, 2 κουτ. σούπας αλάτι, 250 γρμ. μανιτάρια, 150 γρμ. ζαμπόν, 75 γρμ. βούτυρο, 3 κρεμμύόια, 1 σκελί­δα σκόρδο, χυμό 1 λεμονιού,[...]

Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr
Μουσακάς με πατάτες και μελιτζάνες

Υλικά 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 180 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
Καλαμαράκια φούρνου, γεμιστά με ρύζι και φέτα

Απλά υπέροχα και απολαυστικά! Φυσικά, η φέτα είναι προαιρετική... αν την παραλείψετε, έχετε ένα θαυμάσιο νηστίσιμο πιάτο!!! Υλικά: 6-7 καλαμαράκια μέτρια 1/3[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Τι μαγειρεύουν οι γιαγιάδες στον κόσμο!

«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy