Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Είστε από αυτούς που τρώνε τις φακές ψαρεύοντάς τες με την απόχη μέσα στο αραιό τους ζουμάκι ή από τους άλλους, που τις θέλουν χυλωμένες όσο πάει, δηλαδή να[...]
Πηγή: bostanistas.grΜόλις καλοκαιριάσει, το μυαλό μας σε αυτό το σπίτι πάει κατευθείαν σε ούζο και μεζεδάκια. Ψάχνοντας στα ντουλάπια και με ότι υπάρχει στο σπίτι φτιάχνουμε ότι[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣυμβαίνει συχνά-πυκνά οι διαφορετικοί λαοί να έχουν κοινές ή ανάλογες εμπνεύσεις στις τοπικές κουζίνες ακόμη και όταν η μαγειρική ξεπερνάει τις βασικές[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή τη συνταγή την "τσίμπησα" κάποτε από ένα μικροσκοπικό βιβλιαράκι συνταγών της Καραϊβικής αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πια τίτλο ή εκδόσεις. Τα κόκκινα[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΤους γνωρίζετε τους μαύρους γίγαντες; Για κανονικούς γίγαντες πρόκειται, διαφορετικής ποικιλίας φυσικά, που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr850-900 γρ βραστερά φασόλια (παραδοσιακά, γίνεται με ξερά λευκά, μπορείτε όμως και με χάντρες, φρέσκες) 2 μπούτια πάπιας κονφί (confites), κομμένα στα δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔε νηστεύουμε,αλλά οι γίγαντες είναι πολύ αγαπημενο φαγητό μας. Πρόσφατα τους δοκίμασα σε μια πιο..πλούσια εκδοχή τους και ήταν πολύ νόστιμοι 250 γρ.γιγαντες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣέρβικα φασόλια Χρόνος: 20-25 λεπτά Υλικά 250 γρ. φασόλια ξερά 4 φλυτζάνια νερό 2 κύβους ζωμό κρέατος ½ κιλό χοιρινό κομμένο σέ κύβους 4 πράσα 2 πιπεριές[...]
Πηγή: greekouzina.gr