ευκολη σαλτσα για πιτσα | κέικ βανίλια με κουβερτούρα | κρυα σαλατα με μακαρονια κ τονο | κουλουρακια τραγανα και αφρατα | λευκη σως γιαουρτιου | sintagi gia gourounopoulo | αρνισιο κοτσι με δαμάσκηνα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Οσπρια χωρις πιτουρο μετσοβονε μαυροπιπερο

Βρέθηκαν 60 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γιορτινά: Στεφανωμένα φασόλια με πάπια

Τα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κρέμα από λευκά φασόλια με λουκάνικα[...]

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για το σκορδόλαδο 150 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 5 γρ. Θυμάρι φρέσκο, σε κλωνάρια Για την κρέμα από λευκά φασόλια 50[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Xοιρινός λαιμός με φασόλια, λουκάνικα και[...]

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τον χοιρινό λαιμό 500 γρ. Μπριζόλες χοιρινές λαιμού (2τμχ) 40 γρ. Ελαιόλαδο 2 Σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες 50 γρ. Κρεμμύδι,[...]

Πηγή: megatv.com/cook
GNOCCHI DI FAGIOLI per i QUANTI MODI DI FARE E[...]

ΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τα χορταστικά: Φασόλια με χωριάτικο λουκάνικο

Σας έλεγα για τις χρυσές εφεδρείες της κουζίνας , δηλαδή για τα διάφορα μισοέτοιμα στοιχεία (όπως το κονφί κοτόπουλο) που, με ένα γρήγορο πέρασμα από τη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: γίγαντες πλακί

Γίγαντες! Το όνομα και μόνο δεν θα μπορούσε να μη χαρακτηρίζει την τεράστια νοστιμιά τους. Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό που με μικρές δικές μας παρεμβάσεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γίγαντες στο φούρνο με μπέικον ή πως να[...]

Αν μου πείτε ότι όταν ήσασταν μικροί το φαγητό που ζητούσατε επίμονα να σας φτιάξουν ήταν οι γίγαντες Δεν θα σας πιστέψω! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Ζαργάνα με σάλτσα απο κουκιά

Υλικά ζαργάνες: 4 καθαρισμένες ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα μπέικον: 2 φέτες ψιλοκομμένες ντομάτα χυμός: 4 κουταλιές της σούπας[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γειτονακια και λοιποί αναγνώστες! Η άνοιξη έκανε και επισήμως την είσοδό της εγώ όμως διάλεξα μια συνταγή μάλλον χειμωνιάτικη πρώτον γιατί εδώ πάνω[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Cassoulet - Β φασόλια και λουκάνικα

Η συνταγή είναι για 10-12 άτομα Συστατικά για τα φασόλια και λουκάνικα 1 λιτρο ζωμό κότας, 1 κιλό άσπρα μικρά φασόλια, μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο, 1/4[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Barilla Farfalle με κουκιά και καπνιστή πανσέτα

Μια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πεσκανδρίτσα με μαυρομάτικα φασόλια και προσούτο

Μία ιδιαίτερη συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας :[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ρεβιθάδα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΚΟΥΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

1250γρ. κουκιά αποφλοιωμένα 300γρ. μπέικον 300γρ. χωριάτικο πικάντικο λουκάνικο 2 κρεμμύδια ξερά 3 ντομάτες τριμμένες 50γρ. φυτίνη 1 σφηνάκι τσίπουρο 2[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Cassoulet. Το ραγού με τη λαμπρή συνοδεία:[...]

850-900 γρ βραστερά φασόλια (παραδοσιακά, γίνεται με ξερά λευκά, μπορείτε όμως και με χάντρες, φρέσκες) 2 μπούτια πάπιας κονφί (confites), κομμένα στα δύο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy